De Roparun is een estafetteloop van meer dan 500 kilometer van Parijs en Hamburg naar Rotterdam waarbij mensen, in teamverband, een sportieve prestatie leveren om op die manier geld op te halen voor mensen met kanker. Ook wel een avontuur voor het leven genoemd. Dat blijkt overigens ook uit het motto wat al jaren is: “Leven toevoegen aan de dagen, waar vaak geen dagen meer kunnen worden toegevoegd aan het leven”.

Toen wij de volgende mail kregen hebben wij geen seconde getwijfeld:

Mede dank zij de Riva Groep is het ons gelukt om € 12.500 Euro af te dragen aan de Stichting Roparun.
Waarvoor nogmaals onze dank.

Door de teams is in totaal meer dan € 5.400.000 opgehaald. Op de site van de Roparun.nl is te zien aan welke initiatieven op het gebied van de palliatieve zorg geld wordt gegeven. Een hele indrukwekkende lijst met allemaal hele . mooie doelen. Bijgaand stuur ik je nog twee foto’s van ons team net na de (tijd)finish op de Erasmusbrug en bij officiële finish op de Coolsingel. Daar staat het rijen dik met familie en vrienden, maar ook met kankerpatiënten die voor jouw klappen en je bedanken.
Dan gaat er heel wat door je heen en weet je waar je het voor doet.

Team SamSam gaat volgend jaar weer mee doen en nu is mijn vraag natuurlijk of jouw bedrijf ons misschien weer zou willen steunen.

Ja, natuurlijk. Uiteraard steunen wij ook dit jaar weer dit prachtige initiatief. Wilt u ook helpen, ga dan snel naar www.roparun.nl!