Zaterdag 11 februari jl. vond op de Pon Academy in Leusden de nationale finale van Top SEAT People plaats. Dit jaar werd Wittebrug vertegenwoordigd met 5 man in 4 verschillende categorieën.

Alex Luijk vertegenwoordigde Wittebrug in de categorie beste SEAT Monteur, Marcel Vijverberg in de categorie beste SEAT Service Adviseur en Jan-Willem Hagenaar in de categorie beste SEAT Verkoop Adviseur. Helaas is het deze mannen niet gelukt een podiumplek te bemachtigen, maar zij kunnen zich wel rekenen tot 1 van de 8 beste van Nederland in hun eigen categorie. Een prestatie om trots op te zijn!

Pascal Heijstek en Max de Vries vertegenwoordigden Wittebrug in de categorie beste SEAT Garantie Specialist. Beiden is het gelukt om wel een podiumplek te bemachtigen. Pascal Heijstek is tweede geworden en Max de Vries, net als vorig jaar, eerste in deze categorie.  Een fantastische prestatie van beide heren!

Max de Vries heeft zich hiermee gekwalificeerd voor de internationale finale Top SEAT People in Barcelona. Deze finale wordt gehouden in het weekend van 31 maart -2 april 2017.

Wij wensen Max uiteraard heel veel succes toe!