Graag willen wij middels dit bericht iedereen informeren dat Auto Mondt onderdeel is geworden van Wittebrug Autogroep! Door onze krachten te bundelen zijn wij ook in de toekomst in staat te blijven investeren en innoveren, zowat we de beste service kunnen blijven garanderen aan de klanten van Auto Mondt. Uiteraard met hetzelfde, vertrouwde en bekende Auto Mondt team.

Wij zijn ons bewust van de rijke historie en de hoge servicegraad die Auto Mondt alle jaren heeft weten te bieden. Wij zetten deze service met trots voort onder de naam Wittebrug. Inmiddels zijn de werkzaamheden om de twee organisaties te integreren in volle gang. Verder leggen we de nadruk op ‘online’, zodat de verbinding tussen de vestiging en het gemak van thuis versterkt wordt.

Kees en Hannie Mondt:
“Wij danken iedereen voor het jarenlange vertrouwen en de spreken de wens uit dat u dit vertrouwen ook aan de nieuwe organisatie wilt geven. Wij hebben ons bedrijf verkocht om de continuïteit van de onderneming een nog betere kans van slagen te geven in de snel veranderende automobielbranche. Samen met het bestaande team zijn wij ervan overtuigd dat het serviceniveau gehandhaafd blijft.”

Wij verwelkomen iedereen van harte om een kijkje te komen nemen in onze nieuwe vestiging Wittebrug De Lier in het Westland. Tot snel!