Zaterdag 24 en zondag 25 juni was het eindelijk zover. Na maanden trainen mocht team Wittebrug eindelijk de pedalen in om de strijd aan te gaan, voor een fantastisch doel: het Ronald MacDonald Kinderfonds. Dit jaar werd het evenement voor de 7de keer georganiseerd. De bedoeling is dat er met verschillende teams een route van 500 km wordt afgelegd, in 24 uur. Dag en nacht, door weer en wind, om geld op te halen voor dit prachtige doel.

Het resultaat loog er niet om, dit jaar werd er meer dan 1 miljoen euro voor de Ronald McDonald Huizen opgehaald. Een record. “Een geweldig bedrag. Het is fantastisch dat zoveel mensen de Ronald McDonald Huizen steunen. Ik wil iedereen dan ook enorm bedanken.” Aldus, Renate Westerlaken, directeur van het Ronald McDonald Kinderfonds.

Wij zijn enorm trots op onze renners en alle vrijwilligers die zich in hebben gezet om dit mogelijk te maken. Bekijk hieronder de foto’s van de fantastische prestatie: