Ons aanbod
Elektrisch rijden is de nieuwe sensatie. In no time op topsnelheid. Fluisterstil. En natuurlijk heel milieuvriendelijk. Zeker als je de auto oplaadt met groene stroom. Natuur & Milieu wil dat zoveel mogelijk mensen elektrisch rijden ontdekken. Daarom biedt Natuur & Milieu samen met de gemeente Den Haag deze lease aanbieding aan om laagdrempelig de overstap te maken naar volledig elektrisch rijden. Let op: de aanbieding is beschikbaar voor de eerste 15 beslissers.

Waarom zou ik meedoen?
Probeer 24 of 36 maanden elektrisch rijden uit. Je draagt bij aan een schonere stad en rijdt in de auto van de toekomst. Scherpe tarieven en een kortere looptijd in vergelijking met een regulier leasecontract van €690,- (exclusief BTW) voor 24 maanden. De nieuwe e-Golf is krachtiger dan zijn voorganger, heeft een grotere actieradius en een verder uitgebreide standaarduitrusting (het staat je vrij om tegen meerprijs extra opties toe te voegen). Verzekering, reparaties en onderhoud zijn inbegrepen. Voor schade geldt een eigen risico van €163,- excl. BTW per gebeurtenis.

Extra’s
Het is toegestaan de auto te delen via de autodeelplatformen zoals SnappCar. Je ontvangt tevens een gratis rijtraining voor elektrisch rijden. En ook nog een gratis mobiliteitskaart Shuttel ter waarde van €170,-. Met deze kaart kun je van vele andere vervoersvormen op eenvoudige wijze gebruik maken én betalen.

Laadbundel
Genoemde tarieven zijn inclusief een laadbundel voor Hollandse Wind™ van Eneco. Met je Eneco laadpassleutelhanger
kun je vanuit je bundel laden bij vrijwel elke publieke laadpaal. De stroom wordt opgewekt door het windmolenpark
Luchterduinen voor de kust van Noordwijk. Op heldere dagen is het park vanuit Den Haag te zien. De laadbundel is
maandelijks opzegbaar en tussentijds aan te passen als je extra of juist minder kilometers gaat rijden. Wanneer je
meer rijdt dan je laadbundel, dan wordt de stroom boven het maximum afgerekend tegen € 0,30 per kWh (excl. BTW).
Wanneer na afloop van een jaar nog kWh over zijn, neem je deze mee naar het nieuwe jaar.

Snelladen
Binnen je laadbundel kan je ook laden bij vrijwel alle snellaadpunten (DC) tot een maximum van 20% (in kWh) van
je laadbundel. Indien je hier overheen gaat worden additionele kosten in rekening gebracht. Binnen de totale laadbundel wordt dan € 0,19 per kWh (excl. BTW) afgerekend. Buiten de totale bundel wordt € 0,49 per kWh (excl. BTW) afgerekend.

Meer informatie over de e-Golf vind je hier