Wittebrug

Wittebrug is een groot dealerbedrijf voor de merken Volkswagen, Audi en SEAT, ŠKODA en Volkswagen Bedrijfswagens en opereert vanuit 9 vestigingen in de regio Den Haag, Westland, Leiden en de Duin- en Bollenstreek. Een tevreden klant, vakmanschap, klantvriendelijkheid en werken in een leuk team zijn belangrijke pijlers binnen Wittebrug.

Naast de verkoop en onderhoud van onze merken, biedt Wittebrug, dat onderdeel is van Riva Groep, een veel breder scala aan diensten aan, namelijk autoverhuur, onderhoud en verkoop Peugeot onder de naam DAVO, een Profile Car & Tyre center, schadeherstel (4 bedrijven), lease en Finance & Insurance.


De functie

Wij zijn op zoek naar een resultaatgerichte collega (vrouw/man), die bij Wittebrug Škoda aan de slag kan en die goed in staat is om het gevoel voor commercie te koppelen aan uitstekende communicatieve vaardigheden en tevens beschikt over een grote dosis verantwoordelijkheidsgevoel. Je bent een echt verkooptalent op het gebied van personenauto’s! Verder kijk je fris tegen zaken aan, weet waarover je praat en kun je perfect inspelen op de wens van de klant. Je kunt goed opereren in een hecht team, bent representatief, resultaatgericht en komt afspraken altijd na. Vanzelfsprekend ben je in het bezit van een rijbewijs.

Wat verwachten we van jou

Als senior verkoopadviseur:

 • Ben je hoofdzakelijk bezig met het verkopen van nieuwe personenauto’s.
 • Begeleid je klanten van het offerte- tot afleverstadium.
 • Ben je een van de belangrijkste schakels om het merk verder uit te bouwen in de regio.
 • Zorg je altijd voor een uiterst klanttevredenheid.
 • Heb je kennis van digitale verkoop, kun je goed omgaan met een tablet en maak je de mooiste video’s.
 • Adviseer je over financieringen, verzekeringen en leasing.

Wat bieden we

 • Een uitdagende, op de toekomst gerichte functie binnen een enthousiast team
 • Een marktconform salaris wat past bij je ervaring en talenten
 • Korting op sportscholen
 • Een aantrekkelijke pensioenregeling
 • Een collectieve ziektekostenregeling
 • Een meer dan stabiele werkgever met succesvolle merken

Contact

Is deze vacature je op het lijf geschreven? Solliciteer dan direct via PZ@wittebrug.nl.

Om jouw- en onze tijd goed te benutten is het zinloos om te solliciteren als je niet aan onze voorwaarden qua kennis en opleiding voldoet. We zullen dan ook niet reageren op reacties of sollicitaties waarin deze kennis ontbreekt.

Deze functie staat open sinds 28 september 2018 en zal worden verwijderd indien de vacature is ingevuld of anderzijds wordt ingevuld.

Géén acquisitie naar aanleiding van deze advertentie.