Snel Solliciteren

Kom je ook als 1e Autotechnicus bij Wittebrug Delft werken (m/v)?

Als technicus ben je gespecialiseerd in het sleutelen aan auto’s. Sterker nog, als van techniek en mooie auto’s, jouw hart sneller gaat kloppen, dan ben je bij Wittebrug aan het juiste adres. Wij werken met techniek die verder gaat, daarnaast komen de mooiste modellen in onze werkplaatsen. We zijn op zoek naar een gediplomeerde Eerste Autotechnicus voor onze vestiging in Delft.

Wat ga je doen:

De auto’s van onze klanten worden aan jou toevertrouwd en het is jouw uitdaging om deze auto’s vakkundig te repareren en/of te onderhouden. De voorman in onze werkplaats vertelt je per dag welke klussen er op de planning staan, daarmee ga je met enthousiasme aan de slag.

Je wilt graag werken in teamverband en hebt plezier in het uitoefenen van je vak. Bij Wittebrug werken we met het mooiste gereedschap en krijg je de kans om je verder te ontwikkelen.

Daarnaast vind je het leuk om diagnoses te stellen en het probleem te verhelpen, want je weet dat je daarmee de klant veilig en probleemloos hun kilometers kunt laten maken. Je denkt graag mee met de klant. Storingen spoor je op met onze geavanceerde diagnose apparatuur en je bent niet bang een klant te woord te staan als de service adviseur je hier om vraagt.

Wittebrug

Wittebrug is een mooi bedrijf met mooie merken, waar hard gewerkt wordt, maar waar werksfeer en plezier op de werkvloer ook zeer belangrijke pijlers zijn. Wittebrug voert de merken Volkswagen, Audi en SEAT, ŠKODA en Volkswagen Bedrijfswagens en opereert vanuit 9 vestigingen in de regio Den Haag, Westland, Leiden en de Duin- en Bollenstreek. Een tevreden klant, vakmanschap, klantvriendelijkheid vinden wij uiteraard ook heel belangrijk.

Naast de verkoop en onderhoud van onze merken, biedt Wittebrug, dat onderdeel is van Riva Groep, een veel breder scala aan diensten aan, namelijk autoverhuur, onderhoud en verkoop Peugeot onder de naam DAVO, service Profile Car & Tyre center, schadeherstel (4 bedrijven), lease en finance & insurance.

Wij zoeken de volgende kandidaat:

 • Je hebt een afgeronde opleiding 1e autotechnicus.
 • Met praktijkervaring in een soortgelijke functie;
 • Met een service- en klantgerichte instelling;
 • Die bereid is tot het volgen van vakgerichte cursussen;
 • Die in het bezit is van rijbewijs B.

Wat bieden wij

Een gave functie met voldoende uitdaging. Bij ons werken inmiddels meer dan 600 medewerkers. De bedrijfscultuur is informeel, plat en open met ruimte voor eigen initiatief en ontwikkeling. In deze leuke en inspirerende werkomgeving kun jij je ambities waarmaken. Je wordt begeleidt, leert onze organisatie kennen en je zult merk specifieke trainingen gaan volgen. Maar er is meer…

 • Een leuke werksfeer;
 • Korting op sportscholen;
 • Korting op een vakantie naar Portakal Turkije
 • Korting op een private lease contract
 • Een collectieve zorgverzekering en een goede pensioenregeling;
 • Een actieve personeelsvereniging;
 • Een goed salaris;
 • Uitzicht op een vaste aanstelling

Belangstelling:

Krijg je bij het lezen van deze vacature het gevoel dat deze functie helemaal past bij jouw wensen en interesses? Kun jij hard werken en heeft autotechniek voor jou geen geheimen? Mail dan jouw motivatie en cv naar sollicitatie@wittebrug.nl.

Om jouw- en onze tijd goed te benutten is het zinloos om te solliciteren als je niet aan onze voorwaarden qua kennis en opleiding voldoet. We zullen dan ook niet reageren op reacties of sollicitaties waarin deze kennis ontbreekt.

Deze functie staat open sinds 24 oktober 2018 en zal worden verwijderd indien de vacature is ingevuld om anderzijds wordt ingevuld.

Géén acquisitie naar aanleiding van deze advertentie.

 

Snel Solliciteren

Door middel van het volgende formulier kan je eenvoudig en snel solliciteren.
 • Drop files here or