(Junior) Verkoopadviseur Occasions Wittebrug De Lier (m/v)

Ben jij die occasion verkoper die zijn verkooptalent wil inzetten bij Wittebrug. Dan zoeken we jou!

Hoe pak je dat aan:

Wij zijn op zoek naar een (junior) verkoopadviseur occasions voor onze vestiging in De Lier. Vanuit deze vestiging verkopen wij gebruikte auto’s van alle merken, waarbij de focus ligt op onze eigen merken Volkswagen, SEAT, ŠKODA en Audi. Je draait mee in het verkoopteam van de afdeling Occasions. Je bent het visitekaartje van ons bedrijf. Jouw drive is het behalen van het maximale resultaat (aantallen, goede marges en een tevreden klant).

Naast het verkopen van auto’s ben je ook bezig met verwante verkooptaken zoals showroomnetheid, accurate administratieve verwerking van offertes en orders en het juist presenteren van auto’s offline en online.

Klanttevredenheid en klantvriendelijkheid vinden wij heel erg belangrijk. Jij straalt dit uit. Je hebt een positieve inslag, een zeer klantgerichte open instelling en met goede energie adviseer je de klant die bij jou graag een gebruikte auto koopt.

Wittebrug

Wittebrug is een mooi bedrijf met mooie merken, waar hard gewerkt wordt, maar waar werksfeer en plezier op de werkvloer ook belangrijke pijlers zijn. Wittebrug voert de merken Volkswagen, Audi en SEAT, ŠKODA en Volkswagen Bedrijfswagens, maar ook gebruikte auto’s onder het label Wittebrug | Occasions. Wittebrug opereert vanuit 9 vestigingen in de regio Den Haag, Westland, Leiden en de Duin- en Bollenstreek. Een tevreden klant, vakmanschap en klantvriendelijkheid vinden wij uiteraard ook heel belangrijk.

Naast de verkoop en onderhoud van onze merken, biedt Wittebrug, dat onderdeel is van Riva Groep, een veel breder scala aan diensten aan, namelijk autoverhuur, onderhoud en verkoop Peugeot onder de naam DAVO, een Profile Car & Tyre center, schadeherstel (4 bedrijven), lease en finance & insurance.

De ideale kandidaat:

 • Is hoofdzakelijk bezig met het verkopen van occasions
 • Heeft hierin al enige ervaring
 • Begeleidt de klant van het offerte- tot afleverstadium
 • Zorgt altijd voor een uiterst klanttevredenheid
 • Heeft kennis met digitale verkoop, kan goed omgaan met een tablet en maakt de mooiste video’s.
 • Is in het bezit van een rijbewijs
 • Werkt doelgericht en is het gewend om met targets om te gaan
 • Informeert de klant over financieringen, verzekeringen en leasing
 • Heeft bij voorkeur kennis van Wheelerdelta en SAM
 • Zorgt dat het administratieve gedeelte bij lead, offerte of order altijd in orde is

Wat bieden wij

Een leuke functie met voldoende uitdaging. Bij ons werken inmiddels meer dan 600 medewerkers. De bedrijfscultuur is informeel, plat en open met ruimte voor eigen initiatief en ontwikkeling. In deze leuke en inspirerende werkomgeving kun jij je ambities waarmaken. Maar er is meer…..

 • Een leuke werksfeer
 • Korting op sportscholen
 • Korting op een vakantie naar Portakal Turkije
 • Korting op een private lease contract
 • Een collectieve zorgverzekering en een goede pensioenregeling;
 • Een actieve personeelsvereniging
 • Een goed salaris met provisieregeling
 • Uitzicht op een vaste aanstelling

Belangstelling:

Is deze baan op je lijf geschreven? Past jouw werkmentaliteit in onze informele en innovatieve bedrijfscultuur? Heb je positieve energie en ligt je focus op het verkopen van occasions? Mail dan je motivatie en cv naar sollicitatie@wittebrug.nl.

Wij zijn op zoek naar serieuze kandidaten die passen bij het gevraagde profiel. Graag alleen reageren, indien je voldoet aan gevraagde profiel.

Deze functie staat open sinds 10 december 2018 en zal worden verwijderd indien de vacature is ingevuld of anderzijds wordt ingevuld.

Géén acquisitie naar aanleiding van deze advertentie.