Snel Solliciteren

Word jij onze nieuwe collega?
Als 1e autotechnicus ben je voor ons dé technische man voor het stellen van ingewikkelde diagnoses, het oplossen van technische en elektronische problemen en uitvoeren van complexe reparaties en onderhoud. Je bent in staat zelfstandig te werken, weet van aanpakken en gaat een uitdaging niet uit de weg.


Wat ga je doen:
De Audi’s van onze klanten worden aan jou toevertrouwd en het is jouw uitdaging om deze auto’s vakkundig te repareren en/of te onderhouden. Je wilt graag werken in teamverband en hebt plezier in het uitoefenen van je vak. Bij Wittebrug Audi werken we me het meest geavanceerde equipment en speciaal gereedschap en krijg je de kans om je verder te ontwikkelen.
Daarnaast vind je het leuk om diagnoses te stellen en het probleem te verhelpen, want je weet dat je daarmee de klant veilig en probleemloos hun kilometers kunt laten maken. Je denkt graag mee met de klant. Storingen spoor je op met onze geavanceerde diagnose apparatuur en je bent niet bang een klant te woord te staan als de service adviseur je hier om vraagt.


Wittebrug
Wittebrug is een mooi bedrijf met mooie merken, waar hard gewerkt wordt, maar waar werksfeer en plezier op de werkvloer ook zeer belangrijke pijlers zijn. Wittebrug voert de merken Volkswagen, Audi en SEAT, ŠKODA en Volkswagen Bedrijfswagens en opereert vanuit 9 vestigingen in de regio Den Haag, Westland, Leiden en de Duin- en Bollenstreek. Een tevreden klant, vakmanschap, klantvriendelijkheid vinden wij uiteraard ook heel belangrijk.
Naast de verkoop en onderhoud van onze merken, biedt Wittebrug, dat onderdeel is van Riva Groep, een veel breder scala aan diensten aan, namelijk autoverhuur, onderhoud en verkoop Peugeot onder de naam DAVO, service Profile Car & Tyre center, schadeherstel (4 bedrijven), lease en finance & insurance.


Wij zoeken kandidaten:

 • Met een (bijna) afgeronde opleiding Eerste Autotechnicus
 • Met praktijkervaring in een soortgelijke functie;
 • Met een service- en klantgerichte instelling;
 • Die bereid zijn tot het volgen van vakgerichte cursussen;
 • In het bezit zijn van rijbewijs B.
 •  Enkele jaren werkervaring in de branche is een pre


Wat bieden wij
Een gave functie met voldoende uitdaging. Bij ons werken inmiddels meer dan 600 medewerkers. De bedrijfscultuur is informeel, plat en open met ruimte voor eigen initiatief en ontwikkeling. In deze leuke en inspirerende werkomgeving kun jij je ambities waarmaken. Je wordt begeleidt, leert onze organisatie kennen en je zult merk specifieke trainingen gaan volgen. Maar er is meer…

 • Een leuke werksfeer;
 • Korting op sportscholen;
 • Korting op een vakantie naar Portakal Turkije
 • Korting op een private lease contract
 • Een collectieve zorgverzekering en een goede pensioenregeling;
 • Een actieve personeelsvereniging;
 • Een goed salaris;
 • Uitzicht op een vaste aanstelling


Belangstelling:
Krijg je bij het lezen van deze vacature het gevoel dat deze functie helemaal past bij jouw wensen en interesses? Kan jij hard werken en heeft autotechniek voor jou geen geheimen? Mail dan je motivatie en cv naar sollicitatie@wittebrug.nl.

Wij zijn op zoek naar serieuze kandidaten die passen bij het gevraagde profiel. Graag alleen reageren, indien je voldoet aan gevraagde profiel.
Deze functie staat open sinds 10 december 2018 en zal worden verwijderd indien de vacature is ingevuld of anderzijds wordt ingevuld.
Géén acquisitie naar aanleiding van deze advertentie.

Snel Solliciteren

Door middel van het volgende formulier kan je eenvoudig en snel solliciteren.
 • Drop files here or