Snel Solliciteren

Gezocht: 1e Autotechnicus SEAT/ŠKODA  (m/v)

Word jij onze nieuwe collega?

Houd jij van sleutelen, ben je leergierig en op zoek naar een nieuwe uitdaging als 1e Autotechnicus bij een mooi bedrijf met mooie merken? Voor de aanvulling van ons SEAT/ŠKODA-team op onze vestiging in het Forepark te Den Haag zijn wij op zoek naar een enthousiaste 1e Autotechnicus m/v.

Wat ga je doen:

 • Je verzorgt alle voorkomende reparatie- en onderhoudswerkzaamheden aan SEAT en ŠKODA personenwagens;
 • Je lokaliseert en lost vakkundig storingen op;
 • Je signaleert meerwerk en je verricht APK-keuringen;
 • In samenwerking met jouw collega’s houd je de auto’s van onze klanten in topconditie;
 • Je houdt van het autovak, techniek is je passie.

Wij zoeken kandidaten:

 • Met een afgeronde opleiding 1e Autotechnicus, evt. aangevuld met het diploma APK-keurmeester;
 • Met praktijkervaring in een soortgelijke functie;
 • Met een service- en klantgerichte instelling;
 • Die bereid zijn tot het volgen van vakgerichte cursussen;
 • In het bezit zijn van rijbewijs B.

Wittebrug

Wittebrug is een mooi bedrijf met mooie merken, waar hard gewerkt wordt, maar waar werksfeer en plezier op de werkvloer ook zeer belangrijke pijlers zijn. Wittebrug voert de merken Volkswagen, Audi en SEAT, ŠKODA en Volkswagen Bedrijfswagens en opereert vanuit 9 vestigingen in de regio Den Haag, Westland, Leiden en de Duin- en Bollenstreek. Een tevreden klant, vakmanschap, klantvriendelijkheid vinden wij uiteraard ook heel belangrijk.

Naast de verkoop en onderhoud van onze merken, biedt Wittebrug, dat onderdeel is van Riva Groep, een veel breder scala aan diensten aan, namelijk autoverhuur, onderhoud en verkoop Peugeot onder de naam DAVO, service Profile Car & Tyre center, schadeherstel (4 bedrijven), lease en finance & insurance.

Wat bieden wij

Een gave functie met voldoende uitdaging. Bij ons werken inmiddels meer dan 650 medewerkers. De bedrijfscultuur is informeel, plat en open met ruimte voor eigen initiatief en ontwikkeling. In deze leuke en inspirerende werkomgeving kun jij je ambities waarmaken. Je wordt begeleidt, leert onze organisatie kennen en je zult merk specifieke trainingen gaan volgen. Maar er is meer…

 • Een leuke werksfeer;
 • Korting op sportscholen;
 • Korting op een vakantie naar Portakal Turkije
 • Korting op een private lease contract
 • Een collectieve zorgverzekering en een goede pensioenregeling;
 • Een actieve personeelsvereniging;
 • Een goed salaris;
 • Uitzicht op een vaste aanstelling

Belangstelling:

Krijg je bij het lezen van deze vacature het gevoel dat deze functie helemaal past bij jouw wensen en interesses? Kun jij hard werken en heeft autotechniek voor jou geen geheimen? Stuur ons dan gelijk je gegevens met CV via de button in de advertentie op onze website of via sollicitatie@wittebrug.nl.

Wij zijn op zoek naar serieuze kandidaten die passen bij het gevraagde profiel. Graag alleen reageren, indien je hieraan voldoet.

Deze vacature zal worden verwijderd indien deze is ingevuld.

Géén acquisitie naar aanleiding van deze advertentie.

 

Snel Solliciteren

Door middel van het volgende formulier kan je eenvoudig en snel solliciteren.
 • Drop files here or