Snel Solliciteren

Automonteur Wittebrug De Lier Gaat van techniek en mooie auto’s jouw hart sneller kloppen, dan ben jij bij Wittebrug De Lier aan het juiste adres. Ons team verwelkomt je graag. Word jij onze nieuwe collega?

Als monteur ben je gespecialiseerd in het sleutelen aan auto’s. Je houdt van het autovak, wij werken met techniek die verder gaat, daarnaast komen de mooiste modellen in onze werkplaatsen en deze vertrouwen we aan jou toe. Wat ga je doen: De auto’s van onze klanten worden aan jou toevertrouwd en het is jouw uitdaging om deze auto’s vakkundig te repareren en/of te onderhouden op je eigen werkplek en eigen brug. De voorman in onze werkplaats vertelt je per dag welke klussen er op de planning staan, daarmee ga je met enthousiasme aan de slag. Je wilt graag werken in teamverband en hebt plezier in het uitoefenen van je vak. Bij Wittebrug werken we me het mooiste gereedschap en krijg je de kans om je verder te ontwikkelen met product specifieke trainingen en begeleiding on the job. Wittebrug Wittebrug is een mooi bedrijf met mooie merken, waar hard gewerkt wordt, maar waar werksfeer en plezier op de werkvloer ook zeer belangrijke pijlers zijn. Wittebrug voert de merken Volkswagen, Audi en SEAT, ŠKODA en Volkswagen Bedrijfswagens en opereert vanuit 9 vestigingen in de regio Den Haag, Westland, Leiden en de Duin- en Bollenstreek. Een tevreden klant, vakmanschap, klantvriendelijkheid vinden wij uiteraard ook heel belangrijk. Naast de verkoop en onderhoud van onze merken, biedt Wittebrug, dat onderdeel is van Riva Groep, een veel breder scala aan diensten aan, namelijk autoverhuur, onderhoud en verkoop Peugeot onder de naam DAVO, service Profile Car & Tyre center, schadeherstel (4 bedrijven), lease en finance & insurance. Wij zoeken kandidaten:

 • Met een afgeronde opleiding autotechnicus:
 • Met praktijkervaring in een soortgelijke functie;
 • Met een service- en klantgerichte instelling;
 • Die bereid zijn tot het volgen van vakgerichte cursussen;
 • In het bezit zijn van rijbewijs B.

Wat bieden wij Een gave functie met voldoende uitdaging. Bij ons werken inmiddels meer dan 600 medewerkers. De bedrijfscultuur is informeel, plat en open met ruimte voor eigen initiatief en ontwikkeling. In deze leuke en inspirerende werkomgeving kun jij je ambities waarmaken. Je wordt begeleidt, leert onze organisatie kennen en je zult merk specifieke trainingen gaan volgen. Maar er is meer…

 • Een leuke werksfeer;
 • Korting op sportscholen;
 • Een goed salaris;
 • Uitzicht op een vaste aanstelling
 • Korting op een vakantie naar Portakal Turkije
 • Korting op een private lease contract
 • Een collectieve zorgverzekering en een goede pensioenregeling;
 • Een actieve personeelsvereniging;

Belangstelling: Krijg je bij het lezen van deze vacature het gevoel dat deze functie helemaal past bij jouw wensen en interesses? Kun jij hard werken en heeft autotechniek voor jou geen geheimen? Stuur ons dan gelijk je gegevens met CV via de button in de advertentie op onze website of via sollicitatie@wittebrug.nl. Wij zijn op zoek naar serieuze kandidaten die passen bij het gevraagde profiel. Graag alleen reageren, indien je hieraan voldoet. Deze vacature zal worden verwijderd indien deze is ingevuld. Wij zijn ervan overtuigd dat we zelf de juiste kandidaat kunnen vinden, acquisitie naar aanleiding van deze advertentie wordt niet op prijs gesteld.

Snel Solliciteren

Door middel van het volgende formulier kan je eenvoudig en snel solliciteren.
 • Drop files here or