Snel Solliciteren

De functie:

In deze functie ben je verantwoordelijk voor de verkoop van nieuwe lichte Volkswagen Bedrijfswagens. Je ontvangt klanten en prospects in onze showroom. Je houdt je bezig met acquisitie van nieuwe klanten. Je weet de juiste invulling te geven aan de verkoop en verdere afhandeling van de orders en daarbij zorg je voor een correcte administratieve afhandeling en juiste vastlegging.

Naast het verkopen van auto’s ben je ook bezig met verwante verkooptaken zoals showroomnetheid, accurate administratieve verwerking van offertes en orders en het juist presenteren van auto’s offline en online.

Klanttevredenheid en klantvriendelijkheid vinden wij heel erg belangrijk. Jij straalt dit uit. Je hebt een positieve inslag, een zeer klantgerichte open instelling en met goede energie adviseer je de klant die bij jou graag een bedrijfswagen koopt.

Wittebrug

Wittebrug is een mooi bedrijf met mooie merken, waar hard gewerkt wordt, maar waar werksfeer en plezier op de werkvloer ook belangrijke pijlers zijn. Wittebrug voert de merken Volkswagen, Audi en SEAT, ŠKODA en Volkswagen Bedrijfswagens, maar ook gebruikte auto’s onder het label Wittebrug | Occasions. Wittebrug opereert vanuit 10 vestigingen in de regio Den Haag, Westland, Leiden en de Duin- en Bollenstreek. Een tevreden klant, vakmanschap en klantvriendelijkheid vinden wij uiteraard ook heel belangrijk.

Naast de verkoop en onderhoud van onze merken, biedt Wittebrug, dat onderdeel is van Riva Groep, een veel breder scala aan diensten aan, namelijk autoverhuur, onderhoud en verkoop Peugeot onder de naam DAVO, een Profile Car & Tyre center, schadeherstel (4 bedrijven), lease en finance & insurance.

Wij zoeken een kandidaat:

 • met gerelateerde werkervaring;
 • met een commerciële en klantvriendelijke instelling;
 • met een afgeronde MBO opleiding;
 • met ondernemend vermogen;
 • die graag in een team wil werken, maar zich ook in zijn eentje kan redden

Wat bieden wij:

Een leuke functie met voldoende uitdaging. Bij ons werken inmiddels meer dan 600 medewerkers. De bedrijfscultuur is informeel, plat en open met ruimte voor eigen initiatief en ontwikkeling. In deze leuke en inspirerende werkomgeving kun jij je ambities waarmaken. Maar er is meer…..

 • Een leuke werksfeer
 • Korting op sportscholen
 • Een collectieve zorgverzekering en een goede pensioenregeling;
 • Een actieve personeelsvereniging
 • Een leuk salaris met provisieregeling

Belangstelling:

Krijg je bij het lezen van deze vacature het gevoel dat deze functie helemaal past bij jouw wensen en interesses? Stuur ons dan gelijk je gegevens met CV via de button in de advertentie op onze website of via sollicitatie@wittebrug.nl.

Wij zijn op zoek naar serieuze kandidaten die passen bij het gevraagde profiel. Graag alleen reageren, indien je voldoet aan gevraagde profiel.

Deze functie staat open sinds 5 april 2019 en zal worden verwijderd indien de vacature is ingevuld om anderzijds wordt ingevuld.

Wij zijn ervan overtuigd dat we zelf de juiste kandidaat kunnen vinden, acquisitie naar aanleiding van deze advertentie wordt niet op prijs gesteld.

 

Snel Solliciteren

Door middel van het volgende formulier kan je eenvoudig en snel solliciteren.
 • Drop files here or