Snel Solliciteren

Ben jij de Junior Service Adviseur bij wie de klant heel graag aan de balie komt? Dan zijn wij voor onze vestiging in Den Haag Kerketuinen zoek naar jou.

Wat je doet in de functie van Junior Service Adviseur:

In deze spilfunctie ben je het visitekaartje aan de receptie van Wittebrug Den Haag Kerketuinen. Je begeleidt de klant vanaf het moment dat hij de sleutels bij jou inlevert totdat hij de auto komt ophalen.

Hoe pak je dat aan:

In deze fulltime functie leren we je de kneepjes van het vak. Je adviseert de klanten over alle werkzaamheden die een auto nodig heeft. Tevens plan je onderhoudswerkzaamheden, reparaties en modificaties en zorg je voor de administratieve voorbereiding en afhandeling hiervan. Je controleert de voortgang en uitvoering van de geplande werkzaamheden en factureert de werkzaamheden aan de klant.

Met een positieve inslag, servicegerichte instelling en goede energie adviseer je de klant en breng je de klanttevredenheid naar een hoger niveau.

Wittebrug

Wittebrug is een mooi bedrijf met mooie merken, waar hard gewerkt wordt, maar waar werksfeer en plezier op de werkvloer ook belangrijke pijlers zijn. Wittebrug voert de merken Volkswagen, Audi en SEAT, ŠKODA en Volkswagen Bedrijfswagens en opereert vanuit 9 vestigingen in de regio Den Haag, Westland, Leiden en de Duin- en Bollenstreek. Een tevreden klant, vakmanschap, klantvriendelijkheid vinden wij uiteraard ook heel belangrijk.

Naast de verkoop en onderhoud van onze merken, biedt Wittebrug, dat onderdeel is van Riva Groep, een veel breder scala aan diensten aan, namelijk autoverhuur, onderhoud en verkoop Peugeot onder de naam DAVO, een Profile Car & Tyre center, schadeherstel (4 bedrijven), lease en  Finance & Insurance.

Wij zoeken kandidaten:

 • met een HAVO/VWO-diploma of een MBO niveau 3/4 opleiding;
 • met een commerciële en klantvriendelijke instelling;
 • met organisatievermogen,
 • die stressbestendig is en graag denkt in oplossingen.
 • Enkele jaren werkervaring is een pre

Wat bieden wij

Bij ons werken inmiddels meer dan 600 medewerkers. We zijn een stabiele en betrouwbare werkgever, waar je met plezier naartoe gaat en waar je je kunt ontwikkelen. Je wordt begeleidt, leert onze organisatie kennen en je zult merk specifieke trainingen gaan volgen.

Maar er is meer….

 • uitzicht op een vaste aanstelling;
 • een leuke werksfeer;
 • korting op sportscholen;
 • een collectieve zorgverzekering en een goede pensioenregeling;
 • een actieve personeelsvereniging.
 • een salaris dat past bij je talenten en ervaring

Belangstelling:

Krijg je bij het lezen van deze vacature het gevoel dat deze functie helemaal past bij jouw wensen en interesses? Stuur ons dan gelijk je gegevens met CV via de button in de advertentie op onze website of via sollicitatie@wittebrug.nl.

Deze functie staat open sinds 22 mei 2019 en zal worden verwijderd indien de vacature is ingevuld om anderzijds wordt ingevuld.

Wij zijn ervan overtuigd dat we zelf de juiste kandidaat kunnen vinden, acquisitie naar aanleiding van deze advertentie wordt niet gewaardeerd.

 

Snel Solliciteren

Door middel van het volgende formulier kan je eenvoudig en snel solliciteren.
 • Drop files here or