Snel Solliciteren

Functioneer jij goed in een team en krijg je geen stress van een factuurtje hier, een belletje daar en nog wat mailtjes erbij? Regel jij het? Lees dan snel verder.

In deze functie verzorg je de facturatie van de werkplaats en ben je verantwoordelijk voor de correcte afwikkeling van administratieve taken die gericht zijn op de aftersales. Je ondersteunt intern de service adviseurs, de werkplaats chef en de service manager van Volkswagen Forepark. Het betreft een fulltime functie. Het takenpakket bestaat onder andere uit

 • Het factureren van interne en externe facturen, denk hierbij aan het maken van garantiefacturen en het factureren naar leasemaatschappijen
 • managen van ROB aanvragen (lease)
 • Het maken van werkorders en offertes voor onderhoud en reparatie
 • Het inplannen van werkplaatsafspraken per telefoon
 • Het ontzorgen van de front office door vervolgafspraken inplannen en uit te werken
 • voorbereiden van garantieclaims en coulance aanvragen
 • verwerken van de reparatie- en onderhoudswerkzaamheden
 • maken van nieuwe afspraken in samenwerking met het klantcontactcentrum (KCC)
 • Het uitvoeren van verschillende ondersteunde administratieve werkzaamheden
 • Het bijspringen tijdens de spitsuren aan het front om collega’s aan de receptie te ondersteunen waar dit nodig is

Wij zoeken kandidaten:

We zoeken een gemotiveerde en stressbestendige collega die beschikt over een MBO diploma en fulltime beschikbaar is. Je hebt affiniteit met de autobranche en ervaring met het DMS systeem autoline is een pre. Daarnaast vind je het belangrijk om een bijdrage leveren aan een hoge score op klanttevredenheid.

Onze ideale kandidaat heeft al wat werkervaring opgedaan in een soortgelijke functie of in de rol van service adviseur. Hierdoor heb je al wat kennis van autotechniek en automatische gegevensverwerking.

Wittebrug

Wittebrug is een mooi bedrijf met mooie merken, waar hard gewerkt wordt, maar waar werksfeer en plezier op de werkvloer ook zeer belangrijke pijlers zijn. Wittebrug voert de merken Volkswagen, Audi en SEAT, ŠKODA en Volkswagen Bedrijfswagens en opereert vanuit 9 vestigingen in de regio Den Haag, Westland, Leiden en de Duin- en Bollenstreek. Een tevreden klant, vakmanschap, klantvriendelijkheid vinden wij uiteraard ook heel belangrijk.

Naast de verkoop en onderhoud van onze merken, biedt Wittebrug, dat onderdeel is van Riva Groep, een veel breder scala aan diensten aan, namelijk autoverhuur, onderhoud en verkoop Peugeot onder de naam DAVO, service Profile Car & Tyre center, schadeherstel (4 bedrijven), lease en finance & insurance.

Wat bieden wij

Een gave functie met voldoende uitdaging. Bij ons werken inmiddels meer dan 650 medewerkers. De bedrijfscultuur is informeel, plat en open met ruimte voor eigen initiatief en ontwikkeling. In deze leuke en inspirerende werkomgeving kun jij je ambities waarmaken. Je wordt begeleidt, leert onze organisatie kennen en je zult merk specifieke trainingen gaan volgen. Maar er is meer…

 • Een leuke werksfeer;
 • Korting op sportscholen;
 • Een goed salaris;
 • Uitzicht op een vaste aanstelling
 • Mooie interne personeelsregelingen, waaronder:
 • Korting op een private lease contract
 • Een collectieve zorgverzekering en een goede pensioenregeling;
 • Een actieve personeelsvereniging;

Belangstelling:

Krijg je bij het lezen van deze vacature het gevoel dat deze functie helemaal past bij jouw wensen en interesses? Stuur ons dan gelijk je gegevens met CV via de button in de advertentie op onze website of via sollicitatie@wittebrug.nl.

Wij zijn op zoek naar serieuze kandidaten die passen bij het gevraagde profiel. Graag alleen reageren, indien je hieraan voldoet.

Deze vacature zal worden verwijderd indien deze is ingevuld.

Géén acquisitie naar aanleiding van deze advertentie.

Snel Solliciteren

Door middel van het volgende formulier kan je eenvoudig en snel solliciteren.
 • Drop files here or