Snel Solliciteren

Word jij onze nieuwe collega?

De backoffice zorgt ervoor dat iedere afspraak met een klant tot in de puntjes is voorbereid, zodat de klant zich vertrouwd voelt en daardoor ook graag bij Wittebrug terug komt.

Door eerlijk en transparant te communiceren weet iedere klant van tevoren wat hij/zij van ons mag verwachten. De rol van de back office medewerker is hierin cruciaal. Wij zijn voor onze vestiging in Honselersdijk per direct op zoek naar een nieuwe collega die ca. 28 uur per week aan de slag kan.

Wat ga je doen:

 • Je plant alle afspraken in die binnenkomen via de telefoon & het internet.
 • Je verzorgt de werkordervoorbereiding; een controle op de werkorders van de klanten die over 2 dagen een afspraak gepland hebben.
 • Je belt klanten aan de hand van een bellijst om pro-actief afspraken in te plannen.

Wij zoeken iemand die:

 • gerelateerde werkervaring heeft;
 • ervaring heeft met Autoline (is een pré) of die in staat is om alle ins & outs van onze computersystemen snel te doorgronden
 • zeer secuur en planmatig werkt;
 • over doorzettingsvermogen beschikt;
 • stressbestendig en servicegericht is;
 • beschikt over autotechnische kennis;
 • communicatief (mondeling & schriftelijk) sterk is;
 • een sterke teamgeest heeft.

Wittebrug

Wittebrug is een mooi bedrijf met mooie merken, waar hard gewerkt wordt, maar waar werksfeer en plezier op de werkvloer ook zeer belangrijke pijlers zijn. Wittebrug voert de merken Volkswagen, Audi en SEAT, ŠKODA en Volkswagen Bedrijfswagens en opereert vanuit 9 vestigingen in de regio Den Haag, Westland, Leiden en de Duin- en Bollenstreek. Een tevreden klant, vakmanschap, klantvriendelijkheid vinden wij uiteraard ook heel belangrijk. Naast de verkoop en onderhoud van onze merken, biedt Wittebrug, dat onderdeel is van Riva Groep, een veel breder scala aan diensten aan, namelijk autoverhuur, onderhoud en verkoop Peugeot onder de naam DAVO, service Profile Car & Tyre center, schadeherstel (4 bedrijven), lease en finance & insurance.

Wat bieden wij?

Een gave functie met voldoende uitdaging. Bij ons werken inmiddels meer dan 650 medewerkers. De bedrijfscultuur is informeel, plat en open met ruimte voor eigen initiatief en ontwikkeling. In deze leuke en inspirerende werkomgeving kun jij je ambities waarmaken. Je wordt begeleidt, leert onze organisatie kennen en je zult merk specifieke trainingen gaan volgen. Maar er is meer…

 • Een leuke werksfeer;
 • Korting op sportscholen;
 • Korting op een private lease contract
 • Een collectieve zorgverzekering en een goede pensioenregeling;
 • Een actieve personeelsvereniging;
 • Een goed salaris;
 • Uitzicht op een vaste aanstelling

Belangstelling:

Krijg je bij het lezen van deze vacature het gevoel dat deze functie helemaal past bij jouw wensen en interesses? Stuur ons dan direct jouw gegevens met CV via de button in de advertentie op onze website of via sollicitatie@wittebrug.nl. Deze vacature zal worden verwijderd indien deze is ingevuld.

Wij zijn op zoek naar serieuze kandidaten die passen bij het gevraagde profiel. Graag alleen reageren, indien je hieraan voldoet.

Géén acquisitie naar aanleiding van deze advertentie.

Snel Solliciteren

Door middel van het volgende formulier kan je eenvoudig en snel solliciteren.
 • Drop files here or