Snel Solliciteren

Ben jij de service adviseur die het visitekaartje wil zijn van Wittebrug De Lier? Dan zoeken we jou!

Wat je doet in de functie van Service Adviseur:

In deze spilfunctie ben je het visitekaartje van Wittebrug De Lier. Je begeleidt de klant vanaf het moment dat hij de sleutels van zijn auto bij jou inlevert totdat hij de auto komt ophalen.

Hoe pak je dat aan:

In deze fulltime functie adviseer je de klanten over alle werkzaamheden die een auto nodig heeft. Tevens plan je onderhoudswerkzaamheden, reparaties en modificaties en zorg je voor de administratieve voorbereiding en afhandeling hiervan. Je controleert de voortgang en uitvoering van de geplande werkzaamheden en factureert de werkzaamheden aan de klant.

Met een positieve inslag, servicegerichte instelling en goede energie adviseer je de klant en breng je de klanttevredenheid naar een hoger niveau.

Wittebrug:

Wittebrug is een mooi bedrijf met mooie merken, waar hard gewerkt wordt, maar waar werksfeer en plezier op de werkvloer ook zeer belangrijke pijlers zijn. Wittebrug voert de merken Volkswagen, Audi en SEAT, ŠKODA en Volkswagen Bedrijfswagens, maar ook gebruikte auto’s onder het label Wittebrug | Occasions. Wittebrug opereert vanuit 9 vestigingen in de regio Den Haag, Westland, Leiden en de Duin- en Bollenstreek.

Naast de verkoop en onderhoud van onze merken, biedt Wittebrug, dat onderdeel is van Riva Groep, een veel breder scala aan diensten aan, namelijk autoverhuur, onderhoud en verkoop Peugeot onder de naam DAVO, een Profile Car & Tyre center, schadeherstel (4 bedrijven), lease en finance & insurance.

Wij zoeken een kandidaat:

 • met een HAVO/VWO-diploma of een MBO niveau 3/4 opleiding;
 • met een commerciële- en klantvriendelijke instelling;
 • met organisatievermogen, stressbestendigheid en oplossingsgerichtheid.
 • die bij voorkeur enkele jaren werkervaring heeft.
 • die in het bezit is van een rijbewijs.

Wat bieden wij:

Een leuke functie met voldoende uitdaging. Bij ons werken inmiddels meer dan 600 medewerkers. Wij zijn een stabiele en betrouwbare werkgever, waar je met plezier naar toe gaat en waar je je kunt ontwikkelen. Je wordt begeleidt, leert onze organisatie kennen en je zult merk specifieke trainingen gaan volgen.

Maar er is meer…..

 • Uitzicht op een vaste aanstelling bij goed functioneren
 • Een leuke werksfeer
 • Korting op sportscholen
 • Korting op een private lease contract
 • Een goed salaris
 • Een collectieve zorgverzekering en een goede pensioenregeling;
 • Een actieve personeelsvereniging

Belangstelling:

Krijg je bij het lezen van deze vacature het gevoel dat deze functie helemaal past bij jouw wensen en interesses? Stuur ons dan gelijk je gegevens met CV via de button in de advertentie op onze website of via sollicitatie@wittebrug.nl.

Deze functie staat open sinds 27 augustus 2019 en zal worden verwijderd indien de vacature is ingevuld om anderzijds wordt ingevuld.

Wij zijn ervan overtuigd dat we zelf de juiste kandidaat kunnen vinden, acquisitie naar aanleiding van deze advertentie wordt niet gewaardeerd.

 

Snel Solliciteren

Door middel van het volgende formulier kan je eenvoudig en snel solliciteren.
 • Drop files here or