Reist u deze zomer door het land? Of reist u alleen naar uw werk of naar de supermarkt? Bij ons vindt u voor elke situatie de juiste oplossing.

Wittebrug Autoverhuur
Wittebrug Autoverhuur is dé aanbieder van tijdelijke mobiliteit. Bij Wittebrug Autoverhuur vindt u jonge, compleet uitgeruste auto’s. We zijn aangesloten bij Euromobil Nederland, de overkoepelende verhuurorganisatie van Volkswagen Personen- en Bedrijfsauto’s, Audi, SEAT en ŠKODA. Vanuit onze vestigingen in Den Haag en Voorschoten spelen we op flexibele wijze in op uw behoefte aan autohuur en shortlease. Bezoek onze website voor meer informatie: wittebrugautoverhuur.nl

Leasefiets
De nieuwe fietsregeling voor ‘een fiets van de zaak’ is nu voor bijna elke werknemer interessant. Bent u werkgever en heeft uw werknemer een leaseauto? Dan past een leasefiets daar gewoon naast! Zo houdt u ruimte over in de parkeergarage. Krijgt uw werknemer een OV-kaart van de zaak? Ook dan is de leasefiets ideaal om van en naar het station te fietsen. We denken graag met u mee voor een passend fietsplan.

Mobiliteitskaart
Steeds vaker is een combinatie van verschillende vervoersmiddelen de snelste manier om van A naar B te komen. Maar dat levert vaak ook gedoe op. Daarom is er de Wittebrug Mobiliteitskaart. Een unieke, flexibele alles-in-één-kaart die feilloos alle transacties online bijhoudt. Prettig voor werknemers, ideaal voor werkgevers. Als werkgever krijgt u beduidend minder administratie en mobiliteitskosten, terwijl werknemers mobieler dan ooit zijn!

Klik hier voor meer informatie.