Na een uitgebreide verbouwing is Wittebrug ŠKODA op het Forepark klaar voor de toekomst! U zult gelijk onder de indruk zijn van de enorme ruimte waarin wij de nieuwe ŠKODA modellen aan u kunnen presenteren. Ook de ruim opgezette, moderne werkplaatsreceptie waar u in alle rust met onze service adviseurs kunt spreken zal u zeker bevallen. Onze verkoopadviseurs zitten niet meer achter grote schermen. Zij gebruiken voortaan tablets waardoor ze veel mobieler zijn

Augustus feestmaand
Wij vieren de opening van de modernste ŠKODA showroom van Nederland graag samen met u en nodigen u daarom van harte uit om ons in de maand augustus te bezoeken. Ervaar het zelf, u zult versteld staan.

Een feest is geen feest zonder cadeautjes!
Speciaal voor u hebben wij deze maand een aantal feestelijke aanbiedingen, zodat u het feest met ons mee kunt vieren. Meer informatie op Wittebrug.nl/feest.

Ons feestje vieren wij niet alleen!
Veel kinderen hebben de afgelopen maanden hun kinderfeestjes moeten missen door de Corona maatregelen. Helaas zijn er ook kinderen die nooit een kinderfeestje kunnen vieren. De stichting Uitgestelde Kinderfeestjes doet fantastisch werk om voor deze kinderen toch mooie feestjes te organiseren.

In samenwerking met Stichting Uitgestelde Kinderfeestjes gaan wij 29 augustus een aantal kinderen een onvergetelijke dag bezorgen.