In samenwerking met ŠKODA Nederland, Stichting Uitgestelde Kinderfeestjes en een opvanghuis voor jonge kinderen uit de regio, heeft Wittebrug vandaag een aantal kinderen een onvergetelijke dag bezorgd.

Drie grote auto’s, waaronder de speciale taart-auto kwamen de ex-jarige job en zijn vriendjes ophalen. In een grote stoet reden zij naar circusschool Circaso in Den Haag, waar de kinderen een echt circusfeestje kregen. Natuurlijk ontbraken een taart, volle tank limonade en een party pakket niet!

Veel kinderen hebben de afgelopen maanden hun kinderfeestje moeten missen door de maatregelen tegen Corona. Helaas zijn er ook kinderen die nooit een kinderfeestje kunnen vieren. De stichting Uitgestelde Kinderfeestjes doet fantastisch werk om voor deze kinderen toch mooie feestjes te organiseren

Renée Kranenberg, voorzitter van de stichting, over deze feestelijke actie: “Fantastisch dat Wittebrug ŠKODA op deze manier een jarige uit onze doelgroep verrast. Deze kinderen verdienen het enorm om in het zonnetje te worden gezet. Een verjaardag als deze vergeet je als kind nooit meer! Met je vriendjes in de Taart- auto. Te leuk!”

Het Inhaalfeestje was de ultieme afsluiting van de feestmaand, die werd gehouden in het kader van de opening van de modernste ŠKODA showroom van Nederland, aan het Forepark in Den Haag.