Skip to the main content

Wittebrug aanbiedingen

Speciaal voor onze trouwe relaties
Kijk snel verder!

Speciaal voor onze trouwe relaties hebben we speciale aanbiedingen! Wat dacht je van korting op ruitenwissers, korting op vloermatten of een aantrekkelijk geprijsde aircoservice?

Serviceonderhoud Header Img7

10% korting op de gehele onderhoud- of reparatiefactuur

Wij verzorgen voor jou het onderhoud aan je auto. Of wij herstellen vakkundig de schade aan jouw auto. Voor de gehele factuur geven we korting. Profiteer van deze aanbieding en vraag snel een offerte aan.

Aircoservice van € 139 voor € 99

Auto’s vanaf 2017 hebben een ander koudemiddel. Voor deze auto’s is de aircoservice van normaal € 279 nu voor € 199. Airco nog niet aan onderhoud toe? Kies dan voor 15% korting op het reinigen van de airco.

Wipers

25% korting op alle ruitenwissers

Met het natte weer en lage zon in het vooruitzicht zijn goed werkende ruitenwissers belangrijk voor de veiligheid van jou en je passagiers. Met 25% korting denken wij niet alleen aan je portemonnee maar ook aan je veiligheid.

Car Wipers Clean Windshields When Driving In Sunny Weather

25% korting op alle vloermatten

Iedere keer dat je de auto start moet de accu heel hard voor je werken. Maar hij heeft niet het eeuwige leven en vooral in de wintermaanden heeft hij het zwaar. Wij maken het vervangen van de accu nu tijdelijk extra voordelig.

Accu

25% korting op alle 12V accu's

Iedere keer dat je de auto start moet de accu heel hard voor je werken. Maar hij heeft niet het eeuwige leven en vooral in de wintermaanden heeft hij het zwaar. Wij maken het vervangen van de accu nu tijdelijk extra voordelig.

All Season Bande

All-season banden, 4 halen, 3 betalen

Steeds meer mensen stappen over op all-season banden. Wanneer je niet met je auto naar wintersport gaat is dit een ideaal alternatief voor het steeds wisselen tussen zomer en winterbanden. Bestel ze hier extra voordelig.

Zomer En Winterbande

25% korting op alle zomer en winterbanden

Banden moeten niet alleen een degelijk loopvlak hebben, de wanden zijn net zo belangrijk want die dragen het gehele gewicht van je auto. Zijn je banden aan vervanging toe? Met deze optie kan dat heel voordelig.

De Weekenddeals van Wittebrug Autoverhuur

Opzoek naar een extra goedkope huurauto voor het weekend of op vakantie? Geniet van de zomer, met onze scherpe zomervakantie-actie! Kies tussen het “dubbel rijplezier pakket” of het “eindeloos rijplezier pakket”! Weekendje weg? Bekijk onze last minute weekenddeals! Elke week bieden wij nieuwe weekenddeals aan op onze huurauto’s van verschillende klassen!

Camperservice

Voor het onderhoud van jouw camper ben je bij Wittebrug aan het juiste adres!

In onze ruime werkplaats is er voldoende ruimte voor elke camper. Onze specialistische monteurs zijn opgeleid om aan elk merk, model of type opbouw te werken.