Audi A3 Limousine

De nieuwe Audi A3 Limousine maakt indruk met zijn stijlvolle en sportieve exterieur en het hoogwaardige, op de bestuurder gerichte interieur. Ter gelegenheid van de introductie is er de speciale ‘edition one’-uitvoering.

Rijklaar vanaf €35.359

Private lease vanaf €425 per maand

Op basis van 10.000km/jaar en een 48 maanden contract

Zakelijk financial lease vanaf €406,04 excl. BTW per maand

Private lease kosteloos te beëindigen bij onvrijwillige werkeloosheid

Hoera! wij mogen u weer (op afspraak) in onze showrooms ontvangen.

De Audi A3 Limousine in het kort

Een sterke eerste indruk. De nieuwe, brede Audi singleframe-grille met markant honingraatpatroon valt meteen op. De doorlopende carrosserielijn bovenaan de flanken benadrukt subtiel de lengte van de nieuwe Audi A3 Limousine. De ver uit elkaar geplaatste wielen visualiseren daadkracht en sportiviteit.

Vanaf

€35.359

Rijklaar

Private lease vanaf

€425

Per maand

Zakelijk financial lease vanaf

€406,04

excl. BTW per maand

 

 

Nieuwe Audi A3 Limousine 

Dynamische contouren. Gespierd ogende vlakken. Designtrekken van een coupé. De Audi A3 Limousine is gewoonweg een beauty van een 4-deurs sedan. Door en door sportief. Elegant en zelfverzekerd. Hij staat voor u klaar om de wereld volop te ontdekken.

Audi drive select

Met Audi drive select past u het karakter van uw Audi A3 Limousine aan uw wensen aan. De afzonderlijke standen leggen de nadruk op dynamisch of comfortabel rijden, zuiniger met brandstof omgaan of de auto steeds zelf de beste keuzes laten maken. U kunt ook uw favoriete settings samenvoegen in een eigen rijmodus.

Moderne bediening en infotainment

Alle functies in de nieuwe Audi A3 Limousine zijn snel te vinden en trefzeker te bedienen. Een mooi voorbeeld daarvan is MMI navigatie plus met MMI touch. Het uitgebreide digitale dashboard ‘Audi virtual cockpit plus’ en het head-up display leveren feilloos alle informatie die u als bestuurder wilt zien. Voor puur luistergenot is er het Bang & Olufsen Premium sound system met 3D-sound.

Matrix-ledkoplampen

 De nieuwe Audi A3 Limousine heeft altijd LED-koplampen. De topversie daarvan zijn de matrix-ledkoplampen, die razendsnel reageren op tegemoetkomend verkeer en vooruitrijdende voertuigen en daardoor uw medeweggebruikers niet verblinden, terwijl u over optimaal licht beschikt. Aardig om te zien is de lichtanimatie bij het ontgrendelen en vergrendelen van de auto.

Nog meer opties

Binnenin de nieuwe Audi A3 Limousine draait het om de bestuurder. Bediening en weergave zijn volledig gedigitaliseerd. De contourverlichting en het ambient light zijn in dertig tinten instelbaar; de sportstoelen zitten uitmuntend. Alles oogt strak en modern, met als opvallend detail de kleine hendel van de S tronic-automaat. Het MMI-touchscreen in het midden van het nieuwe dashboard is afgewerkt met zwarte hoogglans vlakken.

A3 Limousine in beeld

Een andere kijk: een compacte sedan met coupékarakter. Breed en
laag, met scherpe lijnen, nadrukkelijk driedimensionaal. De lage,
vloeiend getekende daklijn straalt pure dynamiek uit. Zijn krachtig
brede spatborden omsluiten de velgen die optioneel tot wel 19 inch
groot zijn.

{

De standaarduitrusting is rijk, de opties zijn aantrekkelijk en de accessoires maken            de Audi A3 Limousine helemaal van u.

Mark Verhagen
Directeur Wittebrug Audi

Disclaimer: Totaalprijs is inclusief btw, bpm, rijklaarmaakkosten, recyclingbijdrage en leges. Wijzigingen, druk- en zetfouten voorbehouden. Getoonde afbeeldingen kunnen meeruitvoeringen bevatten.
*Audi Private Lease wordt onder de voorwaarden van het Keurmerk Private Lease aangeboden door Audi Financial Services, handelsnaam van Volkswagen Leasing B.V., ingeschreven in het handelsregister onder nummer 20073305. Getoonde tarieven zijn o.b.v. private lease inclusief BTW, bij 48 maanden, 10.000 km per jaar, € 500 eigen risico en regio Utrecht. Tarieven kunnen per regio afwijken in verband met provinciale opcenten. Brandstof is niet inbegrepen. Na jaar 1 bedraagt de tussentijdse opzegvergoeding maximaal 40% van de resterende leasetermijnen. Afbeelding kan afwijken van de werkelijkheid. Toetsing en registratie bij BKR te Tiel. Aanbod geldig zolang de voorraad strekt. De Algemene Voorwaarden, Privacy Statement en het Inleverprotocol zijn hier te vinden.
Gemiddeld brandstofverbruik: 3,5–5,1 l/100km Gemiddelde CO2 emissie: 92–116 g/km