Audi A1

Rijklaar vanaf €27.690

Private lease vanaf €349 per maand*

Op basis van 10.000km/jaar en een 48 maanden contract

Zakelijk financial lease vanaf €315,95 excl. BTW per maand

Private lease kosteloos te beëindigen bij onvrijwillige werkeloosheid

Wij zetten hem meteen voor u klaar!

Audi A1 Sportback

Het design van de nieuwe A1 Sportback springt eruit en daar past het kleurenaanbod met tien tinten goed bij. Naar keuze staat de A1 Sportback met een dak in contrasterende kleur voor de deur.

Vanaf

€27.690

Rijklaar

Private lease Vanaf

€349

per maand

 

 

Zakelijk financial lease vanaf

€315,95

excl. BTW per maand

 

 

Ook leverbaar als stoere Audi A1 Citycarver.

Vanaf

€30.190

Rijklaar

Private lease vanaf

€429

per maand

 

 

Royaal, sportief, karaktervol

De nieuwe Audi A1 Sportback herdefinieert het segment van de compacte auto’s. Het design springt eruit en daar past het kleurenaanbod met tien tinten goed bij. Naar keuze staat de A1 Sportback met een dak in contrasterende kleur voor de deur. Ook de spiegelkappen, de linker en rechter onderrand van de voorbumper en de dorpels zijn in een afwijkende kleur uit te voeren.

Markant en sportief

Een laag, ingespannen aanzicht zorgt in combinatie met de kleine vierkantjes bovenin de koplampen voor een sportieve uitstraling.

Sportief en rotsvast

De asconstructie van de nieuwe Audi A1 Sportback zorgt voor een goede handling, een sportieve rijbeleving en een rotsvaste wegligging.

Sportiefste interieur in zijn klasse

Het interieur is op de bestuurder gericht, de vormgeving heeft een eigen signatuur en de aankleding is te personaliseren.

Combineer naar wens

De modulaire indeling met lines is een noviteit voor de A1 Sportback. Daarmee is de auto bijzonder flexibel samen te stellen. U bepaalt zelf welk exterieur u combineert met welk interieur. De exterieuraankleding verschilt per line. Kies uit de basisuitvoering, advanced en S line. Daarnaast kunt u voor een zwarte afwerking van de buitenkant gaan. Met de lines Interieur advanced, Interieur design selection en Interieur S line biedt Audi een extra mogelijkheid om kleuren en materialen te selecteren die bij uw smaak passen.

Veiligheid voorop

De assistentiesystemen voor de bestuurder komen uit het topsegment. Met deze elektronische technologie bewaart de Audi A1 Sportback een veilige afstand tot de voorligger, helpt hij om op de eigen rijstrook te blijven en maakt hij inparkeren eenvoudiger. De standaard lane assist komt van pas om boven de 65 km/h binnen de wegbelijning te blijven.
{

De nieuwe Audi A1 Sportback is volledig ingesteld op het digitale tijdperk. Daarom zijn een volledig digitaal 10,25-inch instrumentenpaneel en een multifunctioneel stuurwiel altijd standaard. De optionele Audi virtual cockpit biedt nog meer mogelijkheden, bijvoorbeeld de projectie van de navigatiekaart tussen de tellers en grafische weergave van bepaalde assistentiesystemen.

Giano Tielman
Team manager sales / Diplomatic Sales

Plan je proefrit

 
i

Offerte aanvraag

 

Bel me terug

 

Disclaimer: Audi Private Lease wordt onder de voorwaarden van het Keurmerk Private Lease aangeboden door Audi Financial Services, handelsnaam van Volkswagen Leasing B.V., ingeschreven in het handelsregister onder nummer 20073305. Getoonde tarieven zijn o.b.v. private lease inclusief BTW, bij 48 maanden, 10.000 km per jaar, € 500 eigen risico en regio Utrecht. Tarieven kunnen per regio afwijken in verband met provinciale opcenten. Brandstof is niet inbegrepen. Na jaar 1 bedraagt de tussentijdse opzegvergoeding maximaal 40% van de resterende leasetermijnen. Afbeelding kan afwijken van de werkelijkheid. Toetsing en registratie bij BKR te Tiel. Aanbod geldig zolang de voorraad strekt. De Algemene Voorwaarden, Privacy Statement en het Inleverprotocol zijn hier te vinden.