Audi A1

Met zijn karakteristieke, vlotte design pakt de tweede generatie van de A1 de lijnen op van de eerste Audi quattro.

Vanaf: € 25.995,-

Audi A1 Sportback 1.0 TFSI handgeschakeld Color Edition

Voor de sportieve rijder die nét iets meer pit wil: dat is de Colour Edition. Wij hebben diverse kleuren op voorraad. Natuurlijk vertellen wij u hier graag meer over!
Vanaf

€25.995

Private lease

€345 p/m

Royaal, sportief, karaktervol.

De nieuwe Audi A1 Sportback herdefinieert het segment van de compacte auto’s. Het design springt eruit en daar past het kleurenaanbod met tien tinten goed bij. Naar keuze staat de A1 Sportback met een dak in contrasterende kleur voor de deur. Ook de spiegelkappen, de linker en rechter onderrand van de voorbumper en de dorpels zijn in een afwijkende kleur uit te voeren.

Markant en sportief

Een laag, ingespannen aanzicht zorgt in combinatie met de kleine vierkantjes bovenin de koplampen voor een sportieve uitstraling.

Sportief en rotsvast

De asconstructie van de nieuwe Audi A1 Sportback zorgt voor een goede handling, een sportieve rijbeleving en een rotsvaste wegligging.

Meer ruimte en comfort

De nieuwe A1 Sportback is duidelijk ruimer geworden, wat comfortverhogend is voor bestuurder, voorpassagier en achterinzittenden.

Sportiefste interieur in zijn klasse

Het interieur is op de bestuurder gericht, de vormgeving heeft een eigen signatuur en de aankleding is te personaliseren.

Combineer naar wens: uitvoeringen

De modulaire indeling met lines is een noviteit voor de A1 Sportback. Daarmee is de auto bijzonder flexibel samen te stellen. U bepaalt zelf welk exterieur u combineert met welk interieur. De exterieuraankleding verschilt per line. Kies uit de basisuitvoering, advanced en S line. Daarnaast kunt u voor een zwarte afwerking van de buitenkant gaan. Met de lines Interieur advanced, Interieur design selection en Interieur S line biedt Audi een extra mogelijkheid om kleuren en materialen te selecteren die bij uw smaak passen.

Veiligheid voorop.

De assistentiesystemen voor de bestuurder komen uit het topsegment. Met deze elektronische technologie bewaart de Audi A1 Sportback een veilige afstand tot de voorligger, helpt hij om op de eigen rijstrook te blijven en maakt hij inparkeren eenvoudiger. De standaard lane assist komt van pas om boven de 65 km/h binnen de wegbelijning te blijven. Audi pre sense front reageert op mogelijk gevaar van andere voertuigen, overstekende voetgangers en fietsers. Met de nieuwste versie van de parkeerassistent parkeert de A1 Sportback zichzelf ook vooruit in een vak, desnoods met een paar keer steken – volledig automatisch.
{

De nieuwe Audi A1 Sportback is volledig ingesteld op het digitale tijdperk. Daarom zijn een volledig digitaal 10,25-inch instrumentenpaneel en een multifunctioneel stuurwiel altijd standaard. De optionele Audi virtual cockpit biedt nog meer mogelijkheden, bijvoorbeeld de projectie van de navigatiekaart tussen de tellers en grafische weergave van bepaalde assistentiesystemen.

Giano Tielman,  Team manager sales / Diplomatic Sales

Houd me op de hoogte