Audi A3 Sportback

De nieuwe Audi A3 Sportback schittert met zijn cleane lijnen en slimme technologieën zoals de Audi connect-dataverbinding.

Vanaf €33.880 rijklaar

Private lease vanaf €550 €399 p/m

Private lease upgrade naar Wittebrug Business Edition + €20 p/m

Private lease kosteloos te beëindigen bij onvrijwillige werkeloosheid

A3 Sportback in het kort

De nieuwe Audi A3 Sportback heeft een sportief design, is volledig gedigitaliseerd en krijgt krachtige en efficiënte motoren.

Vanaf

€33.880

Rijklaar

Vanaf €550

€399p/m*

Private lease

€20 Upgrade. Private lease Wittebrug Business Edition

Boven de rijk uitgeruste Pro Line uitvoering heeft u dan de beschikking over:

N

Advanced exterieur

N

Aluminium sierlijsten rond de ramen

N

17″ lichtmetalen velgen ‘veelspaak’ design

N

Full LED-koplampen incl. LED-achterlichten met dynamische knipperlichten

N

Sportstoelen met geintegreerde hoofdsteunen

N

Navigatie plus

N

Audi virtual cockpit

N

Verkeersbord herkenning

N

Audi Smartphone interface (Apple CarPlay)

N

Draadloze telefoonlader (Qi-standaard)

N

Twee-zone climatronic

N

Parkeerhulp achter

N

Cruise control

Nieuwe A3 Sportback in het kort

Hij oogt sportief dankzij de welvingen in de spatborden, wielen die ver uit elkaar staan en een doorlopende lijn bovenaan de flank. Aan de voorkant zit de kenmerkende Audi singleframe-grille, voorzien van een rooster met honingraatstructuur.

Digitale informatiebronnen

Vanaf het 10,1-inch grote MMI-touchscreen swipet, scrollt en klikt u soepel en snel naar allerlei functies.

Matrix-ledkoplampen

De standaard ledkoplampen zijn te upgraden naar matrix-ledverlichting. Die zijn goed herkenbaar aan het speciale verlichtingspatroon.

Interieurverlichting

Voor de interieurverlichting heeft u keuze uit een pakket met speciale contourverlichting en ambient light.

Nog meer opties

Rijden is genieten in de nieuwe Audi A3 Sportback. Met zijn progressief werkende besturing en de mogelijkheid om via Audi drive select het rijkarakter aan te passen, is hij geschikt voor elke route. Met Audi drive select laat u de auto de nadruk leggen op comfortabel, sportief of extra zuinig rijden. U kunt het denkwerk ook aan de A3 Sportback zelf overlaten of via het Audi drive select-menu een eigen mix van settings bepalen.

A3 Sportback in beeld

Het interieur heeft een sportieve uitstraling, zeker in combinatie met de S line-uitrusting. Het scherm en de knoppen in de middenconsole zijn licht naar de bestuurder gedraaid, voor extra gebruiks- en bedieningsgemak. Let ook op de elektronisch werkende pook voor de S tronic-automaat.
{

Met de juiste accessoires past het altijd in of op uw auto. Zo is er de originele Audi-dakkoffer in een strak design dat zeer goed bij de A3 Sportback past.

Mark Verhagen
Directeur Wittebrug Audi

l

Houd me op de hoogte

Disclaimer: Totaalprijs is inclusief btw, bpm, rijklaarmaakkosten, recyclingbijdrage en leges. Wijzigingen, druk- en zetfouten voorbehouden. Getoonde afbeeldingen kunnen meeruitvoeringen bevatten.
*Audi Private Lease wordt onder de voorwaarden van het Keurmerk Private Lease aangeboden door Audi Financial Services, handelsnaam van Volkswagen Leasing B.V., ingeschreven in het handelsregister onder nummer 20073305. Getoonde tarieven zijn o.b.v. private lease inclusief BTW, bij 48 maanden, 10.000 km per jaar, € 500 eigen risico en regio Utrecht. Tarieven kunnen per regio afwijken in verband met provinciale opcenten. Brandstof is niet inbegrepen. Na jaar 1 bedraagt de tussentijdse opzegvergoeding maximaal 40% van de resterende leasetermijnen. Afbeelding kan afwijken van de werkelijkheid. Toetsing en registratie bij BKR te Tiel. Aanbod geldig zolang de voorraad strekt. De Algemene Voorwaarden, Privacy Statement en het Inleverprotocol zijn hier te vinden.
Gemiddeld brandstofverbruik: 3,5–5,1 l/100km Gemiddelde CO2 emissie: 92–116 g/km