Nieuwe Audi A4

Vanaf €43.330 Rijklaar

Wij zetten hem meteen voor u klaar!

Business class

Zakelijk, stijlvol en bijzonder luxe. Dat is de nieuwe Audi A4. Geniet van de rijk uitgeruste Launch edition Business en Launch edition Sport. Met cruise control, comfortairconditioning, smartphone interface, MMI navigatie plus, virtual cockpit plus en vele andere extra’s.

Vanaf

€43.330

Rijklaar

Leverbaar als

A4 Limousine

A4 Avant

De nieuwe Audi A4

De Audi A4 zal weinigen onberoerd laten. Hij is sportief, uitstekend gebouwd, voorzien van de modernste digitale technieken en ook nog eens praktisch in het gebruik. Met zijn nieuwe designtaal onderscheidt hij zich positief van zijn voorganger. In het feilloos afgewerkte interieur werkt de bediening net zoals u van andere digitale apparaten gewend bent. De grote kofferbak biedt veel mogelijkheden voor gezin en vrije tijd.

Interieur

Het smetteloos afgewerkte interieur van de Audi A4 Avant is ruim en licht van opzet.

Gebruiksgemak

De Audi A4 Avant combineert een sportief design met een doordacht interieurconcept.

Toonaangevende technologieën

Bovenop de foutloze ergonomie is er nog het bedieningsgemak van het touchscreen, aangevuld met spraakbediening voor diverse functies.

Sportiviteit als handelsmerk

Het dynamische lijnenspel van Audi A4 maakt op iedereen indruk. Aan de voorkant valt de brede singleframe-grille op. Aan de achterkant springen de horizontale chroomlijst – als verbinding tussen de led-achterlichten – en het diffusorpaneel met trapezium uitlaten in het oog. Vanzelfsprekend is het exterieur geheel naar smaak aan te passen, waarbij diverse pakketten en losse opties te combineren zijn. Zo zijn op de afgebeelde auto de aluminiumkleurige details vervangen door een zwarte afwerking. Deze edition one heeft verder onder meer rode remzadels en een RS-achterspoiler. Ook zichtbaar zijn S line-items zoals de speciale bumpers en grille.

Nieuwe Audi A4

In de vorm van het volledig digitale instrumentarium ‘Audi virtual cockpit plus’ beschikt u over een 12,3-inch groot full-HD-scherm dat niet alleen de vertrouwde snelheidsmeter en toerenteller weergeeft, maar bijvoorbeeld ook de navigatiekaart schermbreed kan tonen.

{

De nieuwe Audi A4 is leverbaar als Sedan en Avant. Neem contact met ons op om de nieuwe Audi A4 nu al te bestellen.

Mark Verhagen
Directeur Wittebrug Audi

Plan je proefrit

i

Offerte aanvraag

Bel me terug