Audi A6

Rijklaar vanaf €63.816

Zakelijk financial lease vanaf €741,39 excl. BTW per maand

Wij zetten hem meteen voor u klaar!

ŠKODA Superb

van €12.500,- voor €11.499,-
Wij zetten hem meteen voor u klaar!

Hoera! wij mogen u weer (op afspraak) in onze showrooms ontvangen.

De tijd vooruit

De nieuwe Audi A6 imponeert met zijn ruime interieur, de modernste digitale technieken en een elegant uiterlijk met sportieve trekjes.

Vanaf

€63.816

Rijklaar

Zakelijk financial lease vanaf

€741,39

excl. BTW per maand

 

 

Leverbaar als

A6 Avant

A6 Limousine

Een strak design

Bepaal zelf de interieurstijl van de nieuwe Audi A6 Avant. Naast het basisniveau zijn er nog ‘sport’ en ‘design’. Ook veelomvattende pakketten als ‘design selection’ en S line leveren een ander interieurbeeld op.

MMI navigatie plus

Bij MMI navigatie plus zijn een 4G-verbinding en WiFi-hotspot inbegrepen.

MMI touch

Het MMI touch response-systeem behoort tot de beste op de markt, dankzij de intuïtieve bediening en vele mogelijkheden tot personalisering.

Natuurlijk overwicht

De lage en brede Singleframe-grille met aluminiumkleurige lamellen vormt het middenpunt van de dynamische voorzijde.

Heel dynamisch

De nieuwe A6 heeft een sterke uitstraling. Met zijn lage en brede front maakt hij indruk in het verkeer. Ook de krachtig aangezette spatborden, de vloeiend dalende daklijn en de schuine achterkant dragen bij aan een dynamisch geheel. Een sportieve spoiler en opvallende chroomstrip sieren de achterklep. Het mooie is dat deze vlotte looks moeiteloos samengaan met een ruim opgezet interieur.

Progressief

Door de scherpe lijnen en strakke, atletische lijnen oogt de A6 Avant en profil dynamisch en progressief. De portieren vertonen een lichte welving naar binnen, waardoor de opbollende spatborden extra goed tot hun recht komen.
{
De driedimensionaal getekende achterkant krijgt een sportief tintje door de dakspoiler. Ook de chroomstrip tussen de achterlichten, de brede aluminiumkleurige uitlaatmonden en het verlichtingdesign zijn beeldbepalend.

Giano Tielman
Team manager sales / Diplomatic Sales

i

Offerte aanvraag

 

Bel me terug

 

Gemiddeld brandstofverbruik: 4,0 – 6,9 l/100 km, 25,0 – 14,5 km/l. Gemiddelde CO2-emissie: 104 – 157 g/km. * De vermelde consumentenadviesprijs is incl. btw, bpm, rijklaarmaakkosten,
recyclingbijdrage en leges. Leasetarief (bij Audi Financial Services) o.b.v. Full Operational Lease, 60 maanden, 10.000 km p.j. en excl. btw en brandstof. Zie www.audi.nl voor de voorwaarden.