Audi A7 Sportback

Rijklaar vanaf €76.070

Zakelijk financial lease vanaf €886,80 excl. BTW per maand

Hoera! wij mogen u weer (op afspraak) in onze showrooms ontvangen.

Vanaf

€76.070

Rijklaar

Zakelijk financial lease vanaf

€886,80

excl. BTW per maand

 

 

De vormtaal van een nieuwe generatie

De nieuwe A7 Sportback is een hommage aan sportieve elegantie. Hij vertolkt een nieuwe designtaal die gerust avantgardistisch genoemd mag worden. Scherpe lijnen en een coupésilhouet zorgen voor dynamiek met een eigen verhaal. De lampen met unieke A7 signatuur benadrukken het progressieve exterieurkarakter. Vanaf de ver naar achteren geplaatste voorruitstijlen loopt het dak strakgespannen over de atletische carrosserie en komt uit in een charismatisch sculpturale achterkant met doorlopende LED-lichtstrook. Een bijzondere verschijning, die ook stilstaand indruk maakt.

Toon uw eigen stijl

De optionele, in diverse kleuren instelbare contour- en ambienteverlichting maakt van het interieur een podium voor uw eigen inzichten.

De cockpit van een nieuw tijdperk

De high-res 10,1- en 8,6-inch HD-touchdisplays MMI High met touch response zijn naadloos in het dashboard verwerkt

Verlichting digitaal geënsceneerd

De HD Matrix LED-koplampen maken deel uit van de nieuwe, goed herkenbare designtaal voor de verlichting.

Een mooie afsluiting.

De doorlopende LED-lichtstrook in de charismatisch sculpturale achterkant levert een brede en nauwkeurige verlichting voor achteropkomend verkeer op.

Voor elke smaak de juiste stijl

Met de Audi design selection, waarin op harmonieuze manier bijzondere materialen en kleuren voor het interieur zijn gecombineerd.

Het optionele S line pakket doet nog een schepje bovenop het atletische karakter van de Audi A7 Sportback. Als u een sportievere auto wenst, zult u waarderen wat u ziet, bijvoorbeeld het aan de onderkant afgevlakte multifunctionele driespaaks lederen sportstuurwiel met zwart geperforeerd leder, decoratielijsten van geborsteld mat donker aluminium en edelstalen pedalen en voetsteun.

De nieuwe vrijheid

Ervaar een nieuwe dimensie in ruimtelijke beleving: het naar wens aanwezige, verbeterde glazen panoramadak heeft een 60 % groter oppervlak. Daardoor wordt de horizon uw medereiziger en geniet u van een interieur dat baadt in het licht. De elektrisch bedienbare zonwering is in gesloten toestand 100 % lichtwerend, waardoor het interieur in de zon minder opwarmt.

 

{
De Audi A7 Sportback verenigt alle high-tech van de A8 Limousine onder een scherp gestileerd designdak. De perfecte auto voor iemand die alleen genoegen neemt met het nieuwste van het nieuwste.

Giano Tielman,  Verkoopadviseur / Diplomatic Sales

i

Offerte aanvraag

 

Bel me terug

 
Disclaimer: Gemiddeld brandstofverbruik: 7,2–5,5 l/100 km; Gemiddelde CO₂-emissie: 163–142 g/km; Het brandstofverbruik en de CO₂-emissie alsmede afwijkingen van de vermelde waarden zijn niet alleen afhankelijk van de efficiency waarmee de auto de brandstof benut, maar ook van de rijstijl en andere niet-technische factoren, zoals de velg- en bandenmaten. De genoemde prijs is een consumentenadviesprijs inclusief BTW en BPM en inclusief advieskosten rijklaar maken, recyclingbijdrage en legeskosten. Lees voor meer informatie de algemene verkoopinformatie. Aan deze prijs kunnen geen rechten worden ontleend. Het kan voorkomen dat voor een model met een gekozen band/velgcombinatie de CO₂-emissiewaarde niet bekend is. In dat geval vindt er een onjuiste BPM-berekening plaats. Voor alle juiste prijzen verwijzen wij u naar de prijslijst of naar de Audi-dealer.