Audi A8

Rijklaar vanaf €113.015

Zakelijk financial lease vanaf €1.323,18 excl. BTW per maand

Bij aankoop €10.000 extra inruil voor uw huidige auto

Wij zetten hem meteen voor u klaar!

Hoera! wij mogen u weer (op afspraak) in onze showrooms ontvangen.

Vanaf

€113.015

rijklaar

Inruilpremie

€10.000

 

 

 

Zakelijk financial lease vanaf

€1.323,18

excl. BTW per maand

 

 

De nieuwe Audi A8

Wij beloven u altijd een voorsprong op technisch vlak, maar nog nooit eerder pakten wij zo groots uit als met de nieuwe Audi A8. Wij introduceren een nieuwe designtaal, touch-bediening, functies voor autonoom rijden en een ongekend hoge afwerkingsgraad. Met de nieuwe Audi A8 is de toekomst in het topsegment gearriveerd.

HD Matrix LED-koplampen

Wij presenteren u met trots de HD Matrix LED-koplampen inclusief Audi laserlicht. Voor een tien keer intenser licht. Hiermee heeft u amper door dat u in het donker rijdt. De laserspots schijnen twee keer zo ver als conventionele lampen. U kijkt ver vooruit en anderen hebben daar geen last van. Een camera achter de voorruit detecteert tegemoetkomend verkeer en zorgt ervoor dat de A8 precies op die plek zijn licht niet vooruitwerpt.

Matrix OLED-achterlichten

De Audi Matrix OLED-achterlichten met 3D-effect zorgen ervoor dat de nieuwe Audi A8 ook aan zijn achterverlichting is te herkennen. Met behulp van de traploos dimbare OLED-technologie zijn homogene, geometrische vormen gemaakt. Die worden met een brede LED-strook gecombineerd. Het achterlicht is helder en draagt aldus bij aan de verkeersveiligheid. Bij het afsluiten en ontgrendelen van de A8 lichten de lampen op met special effects..

Audi AI active suspension

De Audi AI active suspension beperkt carrosseriebewegingen, wat de A8 extra comfortabel en veiliger maakt. Comfortabel, omdat de auto minder duikt en minder om zijn lengteas beweegt. Daarbij houdt de techniek rekening met het wegdek en de snelheid. De passieve veiligheid verbetert omdat de vering actief voorkomt dat de neus van de auto naar beneden duikt. Daardoor is de remkracht gelijkmatig over alle vier de wielen te verdelen, waardoor de remweg korter wordt. Bovendien kan dit onderstel bij een crash van opzij binnen een halve seconde de auto 80 millimeter hoger op zijn wielen zetten, ter bescherming van de inzittenden.

Dynamische vierwielbesturing

De dynamische vierwielbesturing maakt een compromis overbodig. De dynamische stuurinrichtingen vóór en achter zijn aan een centrale regelunit gekoppeld. Op basis van de snelheid bepaalt dit rekenbrein de optimale stuurhoek. Tijdens draaien en inparkeren sturen de achterwielen tegen, waardoor de draaicirkel kleiner is en keren veel gemakkelijker gaat. Op hogere snelheid sturen de achterwielen een beetje mee, waardoor de A8 als op rails door bochten rijdt. De auto laat zich ontspannen en stabiel over de snelweg sturen.

Ruimtewonder en stijlicoon

Het is de overtreffende trap in luxe, comfort en ruimte. Ruimtelijk rijden beleef je in de ŠKODA SUPERB COMBI. Zeeën aan ruimte, geavanceerde technieken, ultiem comfort en premium lijnen. Zowel zakelijk als privé een super combi.
{

Een chique uitstraling. Exclusiviteit met een sportieve ondertoon. De Audi A8 neemt zijn eigen plek in en dat siert hem – letterlijk en figuurlijk.

Mark Verhagen
directeur Audi

i

Offerte aanvraag

 

Bel me terug