Audi Q2

Vanaf € 34.600 Rijklaar - Alleen nog uit voorraad leverbaar

Private lease Wittebrug Pro Line Edition - alleen uit voorraad leverbaar. Vraag naar de voorwaarden

Private lease kosteloos te beëindigen bij onvrijwillige werkeloosheid

Bij aankoop €1.500 extra inruil voor uw huidige auto

Wij zetten hem meteen voor u klaar!

ŠKODA Superb

van €12.500,- voor €11.499,-
Wij zetten hem meteen voor u klaar!

Sterk en imponerend

De Audi Q2 heeft een jeugdige uitstraling en allerlei hightech aan boord. Een modern design, veel rijplezier en praktisch gebruiksgemak komen allemaal samen in de Audi Q2. De mogelijkheden voor connectiviteit, infotainment en assistentiesystemen in deze compacte SUV behoren tot de beste in dit marktsegment.

Vanaf

€34.600

Rijklaar. Alleen uit voorraad.

Wittebrug Pro Line Edition. Alleen bij Wittebrug.

v/a€415 voor €399 p/m
Private lease. Aleen uit voorraad. Vraag naar de voorwaarden

Bij aankoop

€1.500

extra inruil voor uw huidige auto

Dynamisch rijplezier

De standaard progressieve besturing zorgt voor directe en dynamische rijeigenschappen. Naar keuze is het rijplezier nog te vergroten door quattro-aandrijving, het rijdynamisch systeem Audi drive select en adaptieve demperregeling aan de uitrusting toe te voegen.

Stijlvol en persoonlijk

De Audi Q2 heeft dezelfde persoonlijkheid als de bestuurder. De vele optiepakketten, waarvan sommige met expressieve kleuren voor de decoratielijsten en stoelbekleding, geven alle ruimte voor een eigen touch.

Voldoende ruimte

Met zijn hoge instap, goede overzichtelijkheid en ruime kofferbak (inhoud van 355 tot 1.050 liter) is de Audi Q2 een kenmerkende SUV.

MMI navigatie plus

De bediening van de Audi Q2 werkt prettig en logisch. Het standaard aanwezige MMI-scherm zit bovenop het dashboard.

Robuuste looks

Al bij de eerste kennismaking laat de Audi Q2 zijn spierballen rollen. Met zijn brede schouders en hoekige trekjes komt hij energiek en zelfverzekerd over. Het lage dak en de hoge raamlijn doen aan een coupé denken; deze lifestyle-sporter oogt indrukwekkend. Bijzonder markant: de wigvormige koplampen, de hoog gepositioneerde Singleframe-grille en de royale luchtinlaten. De lange dakspoiler en een diffusor met de uitstraling van een bodembeschermer benadrukken het sportieve beeld aan de achterzijde.

Veiligheid staat voorop

De Audi Q2 beschikt over omvangrijke assistentiesystemen voor de bestuurder, waaronder het standaard Audi pre sense front. Dit systeem omvat onder meer een functie die bij dreigende aanrijdingen met andere voertuigen of overstekende voetgangers een automatische noodstop uitvoert.
{
Het polygonale design voegt iets nieuws toe aan de vormentaal van Audi. De motorkap is driedimensionaal vormgegeven en de achthoekige Singleframe-grille zit hoog in het front. Daardoor heeft de Audi Q2 een duidelijke SUV-uitstraling.

Giano Tielman
Verkoopadviseur / Diplomatic Sales Audi Wittebrug

Plan je proefrit

 
i

Offerte aanvraag

 

Bel me terug

 
Disclaimer: Audi Private Lease wordt onder de voorwaarden van het Keurmerk Private Lease aangeboden door Audi Financial Services, handelsnaam van Volkswagen Leasing B.V., ingeschreven in het handelsregister onder nummer 20073305. Getoonde tarieven zijn o.b.v. private lease inclusief BTW, bij 48 maanden, 10.000 km per jaar, € 500 eigen risico en regio Utrecht. Tarieven kunnen per regio afwijken in verband met provinciale opcenten. Brandstof is niet inbegrepen. Na jaar 1 bedraagt de tussentijdse opzegvergoeding maximaal 40% van de resterende leasetermijnen. Afbeelding kan afwijken van de werkelijkheid. Toetsing en registratie bij BKR te Tiel. Aanbod geldig zolang de voorraad strekt. De Algemene Voorwaarden, Privacy Statement en het Inleverprotocol zijn hier te vinden.