Audi Q3

Rijklaar vanaf €46.495

Private lease vanaf €579 per maand

Op basis van 10.000km/jaar en een 48 maanden contract

Zakelijk financial lease vanaf €536,11 excl. BTW per maand

Private lease kosteloos te beëindigen bij onvrijwillige werkeloosheid

Bij aankoop €2.000 extra inruil voor uw huidige auto

Wij zetten hem meteen voor u klaar!

ŠKODA Superb

van €12.500,- voor €11.499,-
Wij zetten hem meteen voor u klaar!

Hoera! wij mogen u weer (op afspraak) in onze showrooms ontvangen.

Een allround talent

De Audi Q3 heeft veel allround talenten. Hij heeft een sterke uitstraling, waarbij aan de voorkant de octagonale singleframe-grille in het oog springt. Zijn ruime interieur met talrijke praktische details levert veel gebruiksgemak op.

Vanaf

€46.495

Rijklaar

Private lease vanaf

€579

per maand

 

 

Zakelijk financial lease vanaf

€536,11

excl. BTW per maand

 

 

Ook leverbaar als PHEV Audi Q3 TFSI e

De Audi Q3 TFSI e is een toekomstgerichte auto. Pluspunten van deze gezins-SUV zijn de interieurruimte, hoogstaande digitale voorzieningen en prettige rijeigenschappen.

N

Elektrische actieradius 45 – 51 kilometer

N

Acceleratie 0 – 100 kilometer per uur in 7,3 seconden

N

Systeemvermogen 180kW / 245 pk

Audi Q3 in het kort

De Audi Q3 heeft een stoere voorkant met octagonale singleframe-grille met acht rechtopstaande spijlen en grote luchtinlaatvlakken in de bumper. Van opzij bekeken valt op dat de verlichting in de koplampen en achterlichten in dezelfde stijl is ontworpen.

Digitaal instrumentarium

Het instrumentenpaneel is volledig digitaal en in de middenconsole zit een touchscreen.

Slimme achterbank

Leg de leuning in delen van 40:20:40 plat. De kofferbak slikt 530 tot 675 liter aan bagage en met de leuning neergeklapt zelfs 1.525 liter.

Vooruitstrevende verlichting

De slanke koplampen van de nieuwe Audi Q3 hebben een pijlvorm. Er zijn drie varianten, die allemaal met LED-verlichting werken.

De Audi Q3 Edition is extra sportief

Ter gelegenheid van de introductie verschijnt een speciale uitvoering met diverse extra’s standaard aan boord. Het is exact deze versie die op deze pagina is afgebeeld. Er is keuze uit Pulsoranje of Chronosgrijs. Verder vallen aan de buitenkant het S line exterieurpakket, de 20-inch lichtmetalen velgen, matrix-led-koplampen en zwarte Audi-ringen en typeplaatjes op. Binnenin zijn sportstoelen geplaatst, afgewerkt met contraststiksels. Ook aanwezig: een aan de onderkant afgeplat stuurwiel, het lichtpakket met contour- en ambianceverlichting, aluminiumkleurige panelen en alcantara op dashboard en portieren.

Comfort en veiligheid

De Audi Q3 is standaard voorzien van het beschermingssysteem Audi pre sense front. Deze automatische noodstopassistent detecteert met behulp van radar kritieke situaties met voetgangers, fietsers en voertuigen en waarschuwt de bestuurder optisch, akoestisch en haptisch.
{
Ook de assistentiesystemen van de nieuwe Audi Q3 zijn top of the bill. In combinatie met de S tronic automatische versnellingsbak is Adaptive Drive Assist leverbaar. Daarin zijn adaptive cruise control, de fileassistent en lane assist gebundeld. Deze optie is met name prettig voor iedereen die in de ochtend- en avondspits over drukke snelwegen rijdt en voor degenen die lange afstanden afleggen.

Giano Tielman
Team manager sales / Diplomatic Sales

i

Offerte aanvraag

 

Bel me terug

 
Disclaimer: Audi Private Lease wordt onder de voorwaarden van het Keurmerk Private Lease aangeboden door Audi Financial Services, handelsnaam van Volkswagen Leasing B.V., ingeschreven in het handelsregister onder nummer 20073305. Getoonde tarieven zijn o.b.v. private lease inclusief BTW, bij 48 maanden, 10.000 km per jaar, € 500 eigen risico en regio Utrecht. Tarieven kunnen per regio afwijken in verband met provinciale opcenten. Brandstof is niet inbegrepen. Na jaar 1 bedraagt de tussentijdse opzegvergoeding maximaal 40% van de resterende leasetermijnen. Afbeelding kan afwijken van de werkelijkheid. Toetsing en registratie bij BKR te Tiel. Aanbod geldig zolang de voorraad strekt. De Algemene Voorwaarden, Privacy Statement en het Inleverprotocol zijn hier te vinden.