Audi Q7

Rijklaar vanaf €83.061

Zakelijk financial lease vanaf €968,68 excl. BTW per maand

€4.500 extra inruil voor uw huidige auto

Wij zetten hem meteen voor u klaar!

ŠKODA Superb

van €12.500,- voor €11.499,-
Wij zetten hem meteen voor u klaar!

Hoera! wij mogen u weer (op afspraak) in onze showrooms ontvangen.

De Audi Q7 kan de hele wereld aan

De krachtige motoren laten u op een golf van koppel aan het verkeer deelnemen. Er is altijd kracht voorhanden, ondersteund door de soepele automatische transmissie en de quattro permanente vierwielaandrijving. Ook binnenin biedt hij een ambiance van hoog niveau, met een clean design, materialen van topkwaliteit en een ongekend goede afwerking.

Vanaf

€83.061

Rijklaar

 

Extra inruil

€4.500

voor uw huidige auto

 

Zakelijk financial lease vanaf

€968,68

excl. BTW per maand

 

 

Prominent, modern en doordacht

De Audi Q7 straalt gezag uit. Hij heeft onmiskenbaar een Audi-gezicht, met de fraaie Singleframe-grille en pijlvormige dagrijverlichting.

Flexibel en comfortabel

Ook achterin is de Audi Q7 ongekend ruim en comfortabel.

Audi MMI connect-app

Bij MMI navigatie ‘plus’ is Audi connect inbegrepen, zodat u via de ingebouwde 4G-verbinding online bent voor optimale connectiviteit.

Advanced Sound System

Muziekliefhebbers zullen het optionele Bang & Olufsen Advanced Sound System met 3D-sound waarderen.

Elegant, strak en luxueus

De Audi Q7 heeft een heel ruim interieur, waarvan niet alleen de lengte, maar ook de breedte opvalt. Het minimalistische design is strak en de aankleding luxueus. Vanzelfsprekend bepaalt u zelf de exacte aankleding. Er is niet alleen keuze uit verschillende stoeltypes, maar ook uit lederen stoelbekledingen, materialen voor andere interieurdelen (bijvoorbeeld een alcantara dakhemel en leder op het dashboard) en bijzondere afwerkingsdetails (zoals veiligheidsgordels in een kleur naar keuze). De interieurpanelen op dashboard, portieren en tunnelconsole zijn er in diverse combinaties van hout, aluminium, pianolak en koolstofvezel. In onderstaande afbeelding is het effect van de optionele ambienteverlichting goed zichtbaar. De kleur van uw voorkeur kunt u zelf instellen.

Topcomfort, grip en wendbaarheid

Rijdend in de Audi Q7 vergeet u gemakkelijk dat u met een heel ruime SUV onderweg bent. De exact reagerende elektromechanische stuurbekrachtiging en uit een combinatie van staal en aluminium vervaardigde voor- en achteras zorgen voor veel stabiliteit en comfort.
{
Van een auto van het kaliber Audi Q7 mag u heel wat verwachten. Hij is ongekend ruim voor zakenpartners en gezin. Hij werkt stressverlagend dankzij de prettige stoelen, het rustgevend rijcomfort en elektronica zoals de adaptive cruise control die in files zelfstandig kan afremmen en optrekken.

Giano Tielman
Verkoopadviseur / Diplomatic Sales Audi Wittebrug

i

Offerte aanvraag

 

Bel me terug