De Audi Q8

Rijklaar vanaf €93.703

Zakelijk financial lease vanaf €1.097,07 excl. BTW per maand

€4.500 extra inruil voor uw huidige auto

Hoera! wij mogen u weer (op afspraak) in onze showrooms ontvangen.

Vanaf

€93.703

Rijklaar

 

Extra inruil

€4.500

voor uw huidige auto

 

Zakelijk financial lease vanaf

€1.097,07

excl. BTW per maand

 

 

Een sportieve rijbeleving: rijdynamiek

Zijn sportieve uiterlijk borduurt voort op de lijnen van de oer-quattro en verwijst met de nieuwe octagonale Singleframe-grille tevens naar de toekomst. Deze vijfdeurs SUV-coupé is een lounge op wielen, met een ruim, luxueus en in hoge mate gedigitaliseerd interieur. De supermoderne bedieningsstructuur inclusief MMI touch response en spraaksturing evenals de hightech navigatie springen in het oog. Het onderstel en de aandrijflijn zorgen voor een koersvaste en wendbare auto, die ook uit de voeten kan waar het asfalt ophoudt.

Een expressief design: de voorkant

In combinatie met de voorspoiler en de grote, duidelijk aanwezige luchtinlaatvlakken geeft de nieuwe grille de Q8 een zelfverzekerd gezicht.

Wereldburger: de offroad-kenmerken

Spoiler, wielkastranden, beplating onderaan de portieren en diffusor zijn in een afwijkende tint uitgevoerd en versterken zo het offroad-karakter.

Strak is het nieuwe premium: het interieur

De zakelijke elegantie die de nieuwe Audi Q8 aan de buitenkant siert, is ook terug te vinden in het interieur van de vijfdeurs SUV-coupé.

Veiliger

Afhankelijk van de uitrusting leveren vijf radarsensoren, zes camera’s, twaalf ultrasoonsensoren en een laserscanner alle benodigde informatie.

Superwendbaar: de dynamische vierwielbesturing

Het volledig mechanische middendifferentieel van de Audi Q8 verdeelt de aandrijfkrachten standaard in een 40:60-verhouding over de voor- en achteras. Indien nodig geleidt dit differentieel het grootste deel van de power naar de as met de beste tractie. Tel daar de maximaal 254 millimeter grote bodemspeling, korte overhangen en afdaalassistent bij op en het is duidelijk dat de Audi Q8 kan doorrijden waar de geasfalteerde weg ophoudt. Het onderstel met instelbare dempers is standaard. Naar wens monteert Audi luchtvering (adaptive air suspension) met instelbare dempers, waarbij er keuze is uit een comfortgericht of sportiever karakter.

Uitgebreide connectiviteit

De Audi Q8 heeft altijd het topinfotainmentsysteem MMI navigatie plus aan boord, inclusief toegang tot Audi connect-toepassingen via een ingebouwde 4G-router en een geïntegreerde wifi-hotspot. Met de onlinediensten van Audi connect is het onder meer mogelijk om de navigatieroute aan te passen op basis van realtime gebeurtenissen. Met de innovatieve spraakbediening zijn diverse functies veilig en snel te activeren. De Audi Q8 is op die manier zelfs een beetje een slimme gesprekspartner.

 

{
Deze SUV-coupé heeft decente lijnen en strakke vlakken, waardoor hij zich niet aan zijn omgeving opdringt. Zijn expressieve design bevat kenmerken van de allereerste Audi quattro. De Audi Q8 oogt premium en dynamisch.

Giano Tielman,  Verkoopadviseur / Diplomatic Sales

i

Offerte aanvraag

 

Bel me terug

 

Disclaimer: De genoemde prijs is een consumentenadviesprijs inclusief BTW en BPM en inclusief advieskosten rijklaar maken, recyclingbijdrage en legeskosten. Lees voor meer informatie de algemene verkoopinformatie. Aan deze prijs kunnen geen rechten worden ontleend. Het kan voorkomen dat voor een model met een gekozen band/velgcombinatie de CO₂-emissiewaarde niet bekend is. In dat geval vindt er een onjuiste BPM-berekening plaats. Voor alle juiste prijzen verwijzen wij u naar de prijslijst of naar de Audi-dealer.