Hoera! vanaf 3 maart mogen wij u weer (op afspraak) in onze showrooms ontvangen.

Pure sportiviteit en moderne luxe

Acceleratie
van 0 naar 100 km/h

4,1 seconden

Actieradius tot

487 kilometer

Vermogen

350 kiloWatt

Acceleratie
van 0 naar 100 km/h
4,1 seconden

Actieradius tot
487 kilometer

Vermogen
350 kiloWatt

De oogstrelende kant van rijdynamiek

De Audi e-tron GT quattro heeft een prachtig interieur met een hoog afwerkingsniveau. Daar geniet u elke dag van.

Toekomstig designicoon

De Audi e-tron GT quattro combineert een elektrische aandrijving met een herkenbare Audi-uitstraling.

Een nog betere ruimtebeleving

Het donker gekleurde glazen panoramadak maakt het interieur voor het gevoel nog ruimtelijker.

Passie leidt tot vooruitgang

Deze elektrisch aangedreven gran turismo wordt gebouwd op de locatie Böllinger Höfe nabij Neckarsulm. Daar draait het om oog voor detail, nauwkeurigheid en kwaliteit.

quattro-looks

De batterij van de Audi e-tron GT ligt vlak in het chassis, wat niet alleen zorgt voor een laag zwaartepunt, maar ook voor meer vrijheid op designgebied. Net als de Sportback-modellen van Audi heeft de e-tron GT een aflopende daklijn en forse wielkasten en ‘schouders’, om de quattro-aandrijving van de auto te benadrukken. Onder die gespierde flanken gaan 22 inch lichtmetalen velgen schuil, met banden in de maat 285/30. Aan de voorkant is de bekende Singleframe-grille lager en breder dan op de Audi e-tron SUV. De e-tron GT heeft – net als de RS-modellen van Audi – een honingraatstructuur. De grille wordt geflankeerd door matrix LED-koplampen met laser grootlicht. Het licht is geanimeerd en verwelkomt de bestuurder met een korte ‘groet’. Aan de achterkant van de in Kinetic Dust gespoten e-tron GT loopt over de gehele breedte een lichtbalk.

Duurzame en vegan-materialen

Het interieur is dankzij de lange wielbasis van 2,90 meter ruim en bruikbaar, en biedt plaats aan vier inzittenden op individuele sportstoelen. Zowel het digitale instrumentarium als het centrale touchscreen heeft een black-panelafwerking en beide vallen weg in het algehele dashboarddesign als ze zijn uitgeschakeld. Audi heeft ervoor gekozen om duurzame en vegan-producten te gebruiken in de e-tron GT, zoals kunstleer en gerecyclede materialen.

WLTP-rijbereik van 400 km*

De vierdeurs coupé is uitgerust met twee elektromotoren: één op de vooras en één op de achteras. Samen produceren ze 434 kW (590 pk), waarmee de e-tron GT in 3,5 seconden van 0 naar 100 km/u gaat en al na 12 seconden de 200 km/u passeert. De topsnelheid van de e-tron GT is begrensd op 240 km/u. Door zijn compacte elektrische aandrijflijn biedt de Audi 550 liter aan bagageruimte: 100 liter voorin en 450 liter achterin.

De 90 kWh batterij ligt tussen de voor- en achteras onder de cabine. De e-tron GT haalt er een WLTP-actieradius van 400 kilometer* mee. Doordat de Audi e-tron GT is uitgerust met een 800 Volt systeem, is 270 kW DC laden mogelijk. Binnen 20 minuten kan de e-tron GT via een kabel in 20 minuten opladen tot een laadniveau van 80 procent, wat goed is voor een bereik van 320 kilometer.

{

Ervaar het ultieme elektrisch rijden met de e-tron GT.

Giano Tielman
Team manager sales / Diplomatic Sales Audi Wittebrug

i

Offerte aanvraag

 

Bel me terug

 

Disclaimer:*De waarde met betrekking tot de actieradius is voorlopig. Een EG-typegoedkeuring en conformiteitscertificaat met officiële waarde zijn nog niet beschikbaar. Afwijkingen tussen de genoemde en officiële waarde zijn mogelijk. De voorlopige actieradius kan voorts worden beïnvloed door factoren zoals de buitentemperatuur, de verkeerssituatie en het rijgedrag.