Audi e-tron Sportback

Een nieuwe kijk op design: de eerste volledig elektrische Sportback van Audi
En nu nog met 8% bijtelling

Vanaf €65.108 rijklaar

Prijs alleen voor auto’s uit onze voorraad

Lease vanaf €317 netto bijtelling per maand

Maximum vermogen 300kW / 408pk

Topsnelheid 200km/uur (begrensd)

Actieradius tot 409 km. (WLTP)

Ontdek de complete Wittebrug Edition met lage fiscale waarde.

Wij zetten hem meteen voor u klaar!

Hoera! wij mogen u weer (op afspraak) in onze showrooms ontvangen.

Sportief en elegant: Nu ook leverbaar,
de Audi e-tron S Sportback

De Audi e-tron S Sportback maakt indruk met zijn drie elektromotoren, sportieve design en WLTP-actieradius van 370 kilometer. Dankzij het vermogen van 370 kW (503 pk) sprint deze SUV-coupé in slechts 4,5 seconden van 0 naar 100 km/h. In deze auto geniet u van soepel, stil en stijlvol rijden.

e-tron Sportback in het kort

De nieuwe Audi e-tron Sportback 55 quattro heeft quattro vierwielaandrijving, een vermogen van 300 kW/408 pk en een actieradius van 446 kilometer. Daarmee belooft deze nieuwkomer veel rijplezier. Gaat uw hart al sneller kloppen van zijn sportieve uiterlijk?

Design

De aflopende daklijn van de nieuwe Audi e-tron Sportback past goed bij zijn sportieve uitstraling.

Interieur

In het comfortabele interieur van de Audi e-tron Sportback overheersen digitale technologieën. De Audi virtual cockpit en MMI zijn doordacht en gebruiksvriendelijk.

Ruimte

De Audi e-tron Sportback is niet alleen sportief, maar zeker ook praktisch. Dat zult u iedere dag opnieuw ervaren. Zo heeft de kofferbak een volume van 615 liter en met neergeklapte achterbankleuning zelfs 1.655 liter.

Elektrisch rijden

Het is bekend: elektrisch rijden neemt een hoge vlucht omdat u moeiteloos langere afstanden kunt overbruggen. Dankzij het 95 kWh-accupakket heeft de Audi e-tron Sportback 55 quattro een actieradius van 446 kilometer. Tijdens uitrollen en afremmen wint de auto energie terug. Dat gebeurt in meer dan negentig procent van de situaties waarin u geen gas geeft.

De progressieve besturing van de Audi e-tron Sportback maakt inparkeren en manoeuvreren lichter en draagt op bochtige plattelandswegen bij aan een goede wendbaarheid en heldere communicatie tussen asfalt en stuur.

Design en uitstraling

Chef Michael Schook rijdt in de Audi e-tron Sportback
Met het optionele S line-interieurpakket maakt u het interieur van uw Audi e-tron Sportback nog sportiever. De sportstoelen voorin met S-logo’s bovenaan de rugleuningen zitten formidabel. Ook inbegrepen zijn een sportief stuur met S-logo en verlichte aluminium strips op de dorpels.

{

De optionele sportluchtvering van de Audi e-tron Sportback past zich aan uw rijstijl aan. De techniek regelt automatisch de onderstelhoogte en de demping.

Mark Verhagen
Directeur Wittebrug Audi

Plan je proefrit

i

Offerte aanvraag

Bel me terug