AUDI e-tron

Een echte Audi, maar dan volledig elektrisch!
En nu nog steeds met 8% bijtelling

Vanaf € 62.703 Rijklaar

Prijs alleen voor auto’s uit onze voorraad

Lease vanaf €295 bijtelling per maand

Maximum vermogen 300kW / 408pk

Actieradius tot 409 kilometer (WLTP)

Ontdek de complete Wittebrug Edition met lage fiscale waarde.

Wij zetten hem meteen voor u klaar!

ŠKODA Superb

van €12.500,- voor €11.499,-
Wij zetten hem meteen voor u klaar!

Hoera! wij mogen u weer (op afspraak) in onze showrooms ontvangen.

Electric has gone Audi

Gaan en staan waar u wilt en een nieuwe vorm van mobiliteit. Met de 100% elektrisch Audi e-tron is dat heel vanzelfsprekend. Of u nu door de stad rijdt of met vrienden onderweg bent naar de zeilboot, de Audi e-tron is er geschikt voor. De eerste fully electric Audi is niet alleen sportief, maar ook net zo veelzijdig inzetbaar als een auto met brandstofmotor.

Vanaf

€62.703

Rijklaar

8% bijtelling

 

Snel, soepel en stil: de Audi e-tron S

De Audi e-tron S is de sportieve broer van de populaire Audi e-tron. Het is de eerste reguliere productieauto met drie elektromotoren: twee op de achteras en eentje voorin. Daarmee sprint de Audi e-tron S in slechts 4,5 seconden van 0 naar 100. Voeg daar zijn andere pluspunten aan toe, zoals het ruime interieur en de WLTP-actieradius van 364 kilometer en het is duidelijk dat de Audi e-tron S een winnaar is.

AUDI e-tron in het kort

De interieuraankleding en de comfortuitrusting van de Audi e-tron zijn van vertrouwd hoog Audi niveau. Het optionele glazen panoramadak maakt het interieur lichter en versterkt de ruimtelijke indruk.

Snel laden

De elektrische laadklep van de Audi e-tron scharniert ruimtebesparend aan de onderkant. Na het verwijderen van de stekker sluit de klep na vijf seconden automatisch.

Audi virtual mirrors

Bekend van concept cars, maar heel bijzonder op een productieauto: de digitale buitenspiegels waarmee de Audi e-tron optioneel leverbaar is.

Slimme ondersteuning

Diverse assistentiesystemen zorgen ervoor dat Audi e-tron rijden zo min mogelijk stress veroorzaakt. De standaard efficiency assist detecteert het verkeer om u heen en kent het routeverloop en geeft op basis daarvan in de Audi virtual cockpit aanwijzingen om anticiperend te rijden.

Laadpaal thuis of op kantoor?

Heeft u een oprit of garage? Dan is de laadpaal zo geïnstalleerd. De op lange termijn meest voordelige (én meest handige) oplossing is een eigen laadpaal. U betaalt dan namelijk enkel het stroomtarief van uw energieleverancier.

Exclusieve offroaduitstraling

De Audi e-tron biedt keuze uit tien lakkleuren, waaronder de exclusieve tint Antiguablauw. De e-tron-logo’s op de voorspatborden zijn in opvallend oranje, bekend van de hoogspanningskabels onder de motorkap van elektrische auto’s. Ook de remzadels zijn tegen meerprijs in deze tint leverbaar. De wielkastranden en dorpels zijn in een afwijkende tint uitgevoerd, wat passend is voor de offroaduitstraling.

De ideale auto voor dagelijks gebruik

Een allesomvattend laadconcept zorgt voor de koppeling tussen de Audi e-tron en uw thuisbasis. Slimme toepassingen en aanvullende diensten, al dan niet in samenwerking met externe partijen, maken het voor u gemakkelijk om op elektrisch rijden over te stappen. Als de auto in alle rust is opgeladen, terwijl u andere dingen deed of misschien wel lag te slapen, zorgen het ruime interieur en het comfort ervoor dat u zich onderweg net zo prettig voelt als in de vertrouwde thuisomgeving.
{

Niet te zien voor bestuurder, passagiers of toeschouwers, maar ook van de bodem van de e-tron is een aerodynamisch kunststukje gemaakt. Die bodem is volledig vlak en beslaat de hele onderkant van de auto. Hij bestaat uit een 3,5 centimeter dikke aluminium plaat, als bescherming voor de accu tegen steenslag of drempels.

Giano Tielman
Team manager sales / Diplomatic Sales

i

Offerte aanvraag

 

Bel me terug

 

Disclaimer: Totaalprijs is inclusief btw, bpm, rijklaarmaakkosten, recyclingbijdrage en leges. Wijzigingen, druk- en zetfouten voorbehouden. Getoonde afbeeldingen kunnen meeruitvoeringen bevatten.