Audi Q3 Sportback

Rijklaar vanaf €49.445

Zakelijk financial lease vanaf €571,10 excl. BTW per maand

€2.000 extra inruil voor uw huidige auto

Ook leverbaar als PHEV

Wij zetten hem meteen voor u klaar!

Hoera! wij mogen u weer (op afspraak) in onze showrooms ontvangen.

Stijlvolle SUV-coupé

De Audi Q3 Sportback combineert moeiteloos een eigen stijl met veelzijdige gebruiksmogelijkheden. Hij heeft de vlotte looks en sportieve uitstraling van een coupé en hij biedt de kracht en praktische eigenschappen van een SUV.

Vanaf

€49.445

Rijklaar

Extra inruil

€2.000

voor uw huidige auto

Zakelijk financial lease vanaf

€571,10

excl. BTW per maand

 

 

Ook leverbaar als PHEV Audi Q3 Sportback TFSI e

Sportief en spannend. De Audi Q3 Sportback TFSI e.. De expressieve bumpers en de coupéachtige daklijn zorgen voor een sportieve en dynamische uitstraling.

N

Elektrische actieradius 45 – 50 kilometer

N

Acceleratie 0 – 100 kilometer per uur in 7,3 seconden

N

Systeemvermogen 180kW / 245 pk

Stijl en veelzijdigheid

De Audi Q3 Sportback onderscheidt zich door zijn sportieve design, een resultaat van de lage daklijn, gespierde carrosserie en extra grote Singleframe-grille waarmee het model onmiskenbaar zijn verwantschap met de Q-familie onderstreept.

Exterieur

De gespierde looks van de SUV-coupé worden benadrukt door de schuine D-stijlen, lage schouderlijn, brede diffusor en forse wielkasten.

Interieur

Het sportief-robuuste designthema wordt doorgezet in het interieur.

Sportief

De Audi Q3 Sportback is een compacte alleskunner en biedt rijplezier op verschillende terreinen.

De nieuwe Q3 Sportback

Standaard is hij voorzien van de sportief-directe progressive steering: naarmate de stuuruitslag toeneemt, wordt de overbrengingsverhouding directer. Dat maakt sturen in stadsverkeer of tijdens manoeuvreren plezieriger en dynamischer bij snel genomen bochten. De dynamische eigenschappen worden extra versterkt door het sportonderstel dat optioneel en zonder meerprijs kan worden gekozen. Adaptieve dempercontrole is eveneens optioneel te verkrijgen.

Met Audi drive select is het autokarakter actief aan te passen aan de rijsituatie, de wegconditie en de persoonlijke voorkeuren. De keuze bestaat uit de standen Auto, Comfort, Dynamic, Efficiency, Individual en Offroad.

Audi Q3 Sportback in beeld

De zwarte honingraat en zilveren omlijsting zetten de grille nog nadrukkelijker aan. De sportieve designtaal is ook van toepassing op de wigvormige koplampen en luchtinlaten in trapeziumvorm die optisch met elkaar verbonden zijn door een horizontale lamel in de bumper. De koplampen zijn verkrijgbaar in drie uitvoeringen en zijn er onder andere met Matrix LED-technologie, waarmee het adaptieve grootlicht in staat is om de verlichting af te stemmen op de rijsituatie.
{

De Q3 Sportback Pro Line S Line is extra sportief, met onder meer 18 inch velgen en 235/55-banden. Optioneel zijn ook 19 en 20 inch velgen van Audi Sport te bestellen.

Mark Verhagen
Directeur Wittebrug Audi

Plan je proefrit

i

Offerte aanvraag

Bel me terug

Disclaimer: Totaalprijs is inclusief btw, bpm, rijklaarmaakkosten, recyclingbijdrage en leges. Wijzigingen, druk- en zetfouten voorbehouden. Getoonde afbeeldingen kunnen meeruitvoeringen bevatten.
Gemiddeld brandstofverbruik: 4,7 l/100km Gemiddelde CO2 emissie: 123 g/km