Skip to the main content

Audi Q4 e-tron Sportback

Rijklaar vanaf
€ 51.400
Financial lease vanaf
€ 623 p/m
Kopen, huren, leasen

Ben jij er al uit?

Ben je er nog niet helemaal uit op welke manier jij je auto wilt bekostigen? Dat is helemaal geen probleem. Bij Wittebrug denken we graag met je mee. De verschillende mogelijkheden om in een nieuwe of occasion Audi te rijden, zijn:
Ben jij er al uit?

Een nieuwe kijk op design.

De Audi e-tron Sportback combineert de kracht van een ruime SUV met de elegantie van een vierdeurs coupé.

Modern
Interieur

Geniet van het gemak van de Audi virtual cockpit en MMI. Het optionele glazen panoramadak laat veel licht binnen en kan desgewenst ook open.

OOK VOOR JOUW LAADPAAL
Cube Laadpalen

Dankzij onze samenwerking met E-Mobility Energy regelen wij snel en eenvoudig een Cube Laadpaal voor jouw Audi.


Veel opties
Nóg meer gemak!

Kies je voor het verwarmbare stuurwiel? Of heb je meer aan virtuele buitenspiegels waarvan het beeld op contrastrijke OLED-schermen wordt getoond? Wij tonen je graag alle opties!

Toegankelijk
Navigatie

Bedien MMI navigatie plus met MMI touch response vanaf twee grote schermen in de middenconsole.

Dit is ook Wittebrug


De Audi RS3


Maak kennis met de Audi RS3. De vernieuwde RS3, geïntroduceerd in twee vormen: De Sportback en de Limousine.

Lees meer

7-zits auto’s


Zoek je een 6 zits, 7 zits of nog wel groter? Wij zetten de leukste, handigste modellen voor je op een rijtje!

Lees meer

Online kopen


Het zijn roerige tijden. Wat dichtbij leek, is opeens verder van je vandaan. Om toch mobiel te kunnen blijven, staan wij online voor je klaar. Een Audi kun je zelfs…

Lees meer

Accessoires


Veilig én fijn op weg. Makkelijk bij je spullen kunnen, digitaal verbonden blijven. Wij snappen het. De kwaliteit van de producten van Audi bewijst zich iedere dag opnieuw. Neem snel…

Lees meer

De Audi Q4 e-tron Sportback.
Nu in de showroom.

Proefrit aanvragen

Disclaimer: De opgegeven verbruiks- en emissiewaarden zijn bepaald volgens de wettelijk voorgeschreven meetprocedures. Sinds 1 september 2017 is voor bepaalde nieuwe voertuigen typegoedkeuring verleend volgens de Worldwide Harmonized Light Vehicles Test Procedure (WLTP), een meer realistische testprocedure voor het meten van brandstofverbruik en CO2-uitstoot. Sinds 1 september 2018 vervangt de WLTP geleidelijk de nieuwe Europese rijcyclus (NEDC). Door de meer realistische testomstandigheden zijn het brandstofverbruik en de CO2-emissiewaarden gemeten volgens de WLTP in veel gevallen hoger dan die gemeten volgens de NEDC. Dit kan resulteren in overeenkomstige wijzigingen in de motorrijtuigenbelasting sinds 1 september 2018. Meer informatie over de verschillen tussen WLTP en NEDC vindt u op www.audi.nl/wltp.
Netto bijtelling gebaseerd op een inkomstenbelasting van 49,50% en geldt bij een tenaamstelling in 2021. Full operational lease via Audi Financial Services op basis van 60 maanden en 10.000 km/jaar (exclusief btw en eventuele laadkosten).