Maak direct online een werkplaatsafspraak

Audi Service app

De Audi Service app

Audi heeft een handige service app gemaakt.Deze geeft u snel inzicht in wat u moet doen bij pech onderweg.

myAudi is uw gepersonaliseerde online Audi beleving.

Het myAudi-platform is dé plek om online uw autogegevens te bekijken en te configureren. Goed beveiligd en gepersonaliseerd.

myAudi
Audi Aircocheck

Audi airco onderhoud

Om uw aircosysteem zomer en winter in goede conditie te houden, heeft deze regelmatig onderhoud nodig. Kom daarom langs bij Wittebrug voor de Audi Aircocheck.

APK

De APK (Algemene Periodieke Keuring) is wettelijk verplicht. Het doel hiervan is de verkeersveiligheid te verbeteren en het milieu te beschermen. Kom daarom langs bij Wittebrug. Bij ons kost een APK keuring slechts € 25. Professioneel en niet duur.
APK
Lees meer over de APK

Wat wordt er gecontroleerd bij de APK?

De APK-keurmeester loopt alle zaken na die ervoor zorgen dat uw voertuig zo veilig en milieuvriendelijk mogelijk kan rijden. Een APK bestaat uit:

Verkeersveiligheid.
Banden (minimaal 1,6 mm), remmen, autogordels, spiegels, ruiten, ruitenwissers, uitlaat, wielophanging, schokdempers, stuurinrichting, verlichting en carrosserie.

Milieu.
De uitstoot van uitlaatgassen: bij auto’s met een benzine-, LPG- of aardgasmotor heeft de APK een viergasmeting, bij dieselauto’s wordt ook gemeten hoeveel roet ze uitstoten.

Registratie.
Het kentekenbewijs (online), het voertuigidentificatie- oftewel chassisnummer en de gebruikte brandstof.

Bandenservice

Bandenservice

Het zijn de banden die de voorsprong door techniek letterlijk op de weg overbrengen. Om dat zo comfortabel en veilig mogelijk te doen, monteert Wittebrug alleen banden die aan strenge kwaliteitseisen voldoen.

Audi checks

Uw Audi is in goede handen bij Wittebrug. Door onze vooruitstrevende techniek heeft uw Audi lange onderhoudsintervallen (30.000 km of 2 jaar). Tussentijdse controles op vitale slijtagedelen zijn noodzakelijk. Wisselingen van seizoen zijn goede momenten om een extra check te laten doen, zodat u er verzekerd van bent dat uw Audi in Top conditie verkeert.

Audi checks
Direct aanname

Audi Directaanname

Volledige transparantie

Door de Directaanname biedt Audi u volledige transparantie in onderhoud of reparatie van uw Audi.
Audi Directaanname is een service waarbij een technisch medewerker van Wittebrug samen met u de auto inspecteert. Uw auto wordt dan op alle vitale delen gecontroleerd en u ontvangt een gedegen service advies. Zowel voor de korte als voor de lange termijn. Zo bent u exact op de hoogte van de technische staat van uw Audi. Een premium service toegespitst op uw wensen waarbij u en uw Audi centraal staan.

Audi garantie

Elke nieuwe Audi wordt afgeleverd inclusief uitgebreide garantiebepalingen. Een kwestie van geloven in kwaliteit en service.

Garantie
Mobiliteitsservice

Audi Mobiliteitsgarantie

Wij reizen met u mee

De Audi Mobiliteitsgarantie zorgt er voor, dat u onderweg dankzij de pechhulp ter plaatse weer snel op weg bent. 24 uur per dag in Nederland en bijna in heel Europa staat onze hulpverlening paraat. Wij zorgen ervoor dat u zo snel mogelijk weer op weg kunt.

Audi Erkend Schadeherstel

U verwacht van uw auto optimale veiligheid. U rijdt per slot van rekening niet voor niets Audi. Uw Audi is gebouwd op basis van zeer strenge veiligheidsnormen en uitgerust met tal van geavanceerde veiligheidsvoorzieningen.

Schadeherstel
Onderhoud & reparatie

Onderhoud en reparatie

Wie een Audi rijdt staat niet graag voor verrassingen. Ook niet qua kosten voor onderhoud. Uw Audi is in goede handen bij Wittebrug. Wij gebruiken originele onderdelen van Audi en hebben de kennis en ervaring in huis die hoort bij de vooruitstrevende techniek van Audi.

Audi Top Service

We staan klaar om u te ontzorgen met elke service behoefte. Ons uiteindelijke doel is om u die service te verlenen die u mag verwachten van Wittebrug en daar waar mogelijk te overtreffen. Dat is Audi Top Service.

Audi Top Service
Vervangend vervoer

Vervangend vervoer

Altijd mobiel zijn

Is uw auto in de werkplaats en wilt u intussen toch genieten van de vrijheid die een auto biedt? Dan heeft Wittebrug de oplossing: wij bieden u een betaalbare vervangende auto aan als uw eigen auto voor onderhoud naar de werkplaats moet.

Maak direct online een werkplaatsafspraak