Zomeractie

Heerlijk op autovakantie deze zomer? Huur bij Wittebrug Autoverhuur uw vakantieauto zonder kilometerbeperking! Met onze scherpe tarieven, duidelijke voorwaarden en gevarieerde vloot verzekeren wij u een onbezorgde autovakantie.

Laat de zon maar komen!

Huren zonder kilometerbeperking!

Is uw eigen auto net wat te klein of heeft u liever geen extra kilometers op de leasewagen? Huur deze zomer uw vakantieauto bij Wittebrug Autoverhuur zonder kilometerbeperking! Wij bieden een ruime voorraad voertuigen in verschillende klasse. Bekijk bijvoorbeeld onze compacte Hatchback als u met weinig bagage reist. Liever wat meer ruimte? Bekijk onze kleine stationwagen, medium SUV of zelfs onze dubbele cabine voor een onbezorgde vakantie.

U kunt er ook voor kiezen om deze zomer elektrisch rijden te ervaren. Huur de volledig elektrische Volkswagen ID.3 of ID.4 zonder kilometerbeperking en inclusief laadpas!

Huren zonder kilometerbeperking betekent dat u geen limiet heeft op het aantal kilometers dat u mag rijden. Zo komt u dus niet voor verrassingen te staan aan het einde van de rit en kunt u zorgeloos van uw vakantie genieten.

De voordelen van deze actie

  • Geen kilometerbeperking
  • Inclusief verzekeringen
  • 24/7 pechhulp door heel Europa
  • Ruime voorraad voertuigen
  • BOVAG 5 sterren gecertificeert
  • Geen verborgen kosten

Welke klassen doen mee?

Hieronder vind u het overzicht van de klassen die mee doen met de actie. Het actietarief is geldig vanaf 7 dagen, geldt alleen op de onderstaande klassen en is inclusief onbeperkte kilometers. Zoekt net een andere klasse voertuig? Neem contact met ons op over de mogelijkheden.

Klasse Prijs per week
 Kleine Hatchback € 199
 Compacte Hatchback € 249
Medium Crossover € 299
Medium Hatchback/ Sedan € 299
Kleine stationwagen € 324
Medium SUV € 499
Volkswagen ID.3 € 399
Volkswagen ID.4 € 499
Bestelwagen dubbele cabine € 499

 

De aanbieding is geldig van 05-07-2021 tot en met 06-09-2021 en gelden de algemene huurvoorwaarden.
Tarieven zijn inclusief btw en exclusief eventuele toeslagen.
Toeslagen: Automaat € 75 per week | Trekhaak € 50 per week.
De toeslag voor onbeperkte kilometers is niet verwerkt in de totaalprijs bij het reserveren, deze dient bij het ophalen van het voertuig betaald te worden.