Selecteer een pagina

Zorgeloos rijden en genieten

Bij Wittebrug Exclusief nemen we voor onze relaties met plezier alle zorgen uit handen. Onze dienstverlening  is  erop gericht u maximaal te laten genieten van uw auto.  Alleen dan zijn we tevreden. Onze service verdelen we in drie onderwerpen.

Zekerheden

We delen met u de passie voor exclusieve auto’s en hechten veel waarde aan de geschiedenis en technische staat van de modellen die we aanbieden. Zo bent u verzekerd van een auto met een fantastische en onbezorgde rijervaring.

Ieder auto in onze collectie is:

  • Minutieus gecontroleerd en heeft een onberispelijke staat en geschiedenis
  • Aantoonbaar dealeronderhouden
  • In uitmuntende conditie
  • Voorzien van (verlengde) fabrieksgarantie of BOVAG garantie (6 of 12 maanden). Wittebrug Exclusief werkt alleen samen met officiële merkdealers en erkende leveranciers.

Diensten

Airport service
Voor een vakantie of business trip kunt u gebruik maken van de professionele chauffeurs van onze exclusieve Airport ophaal- en brengservice.

Schadeherstel
Wij zijn gespecialiseerd in schadeherstel van auto’s in het premium en exclusieve segment. Vanzelfsprekend halen en brengen wij uw auto en zorgen voor passend tijdelijk vervoer.

Exclusief transport
Voor veilig en vakkundig vervoer van uw auto binnen Nederland of Europa. Naar keuze ook mogelijk in een gesloten trailer.

Stalling van uw auto
Wanneer u tijdelijk behoefte heeft aan een beveiligde en droge stalling van uw auto.

Beloften

Altijd bereikbaar
Ook buiten de reguliere openingstijden zijn we bereikbaar.

Open op afspraak
Wij stellen u graag in de gelegenheid onze collectie te bekijken op het moment dat het u het beste uitkomt.

Proefrit aan huis
Ervaar de schoonheid van onze collectie op de meest opwindende manier – achter het stuur.

Zoeken, vinden en rijden
Staat de auto van uw dromen niet in onze collectie of bent u op zoek naar die ene bijzondere uitvoering? Wij gaan met plezier voor u op zoek.