Selecteer een pagina

Uw droom is onze passie!

Welkom bij Wittebrug Exclusief.

“Uw droom is onze passie!”

Dit is waar het om draait bij Wittebrug Exclusief. Met ruim 80 jaar ervaring in de Automotive branche en gestart als de allereerste Porsche dealer buiten Duitsland kent Wittebrug een zeer rijke geschiedenis in het premium en exclusieve segment. Wittebrug Exclusief is gevestigd in een mooie showroom aan Leehove 49, in het bedrijventerrein Westerlee in De Lier. In deze vestiging bieden wij een gevarieerde collectie van jong gebruikte exclusieve- en premium modellen aan. Liefhebbers als wij zelf zijn, hechten we veel waarde aan de originaliteit en uitmuntende staat van de auto’s.

Staat uw droomauto er niet bij? Wij hebben ruime ervaring in het importeren van exclusieve auto’s. Wij gaan met plezier voor u op zoek naar die ene speciale uitvoering. Wittebrug Exclusief is tevens uw partner voor het financieren en verzekeren van uw droomauto en verzorgen graag een aantrekkelijk voorstel.

Wij ontvangen u graag op afspraak in onze showroom waar u kunt genieten van onze collectie. Kom eens kijken en laat u verrassen door de mogelijkheden welke wij u kunnen bieden.

Met vriendelijke groet,

Wittebrug Exclusief
Daniel Smits