Dennis Hoogstad van SEAT Wittebrug aan de Donau is de gelukkige die zelf een vernieuwde SEAT Leon gaat rijden. De Leon is één van de drie pijlers onder het merk, dit vernieuwde model draagt hierdoor hoge verwachtigen met zich mee. Het nieuwe model beschikt over alle juiste ingrediënten: design, sportiviteit en rijplezier. Met uiterlijke wijzigingen en nieuwe technologie is SEAT’s bestverkopende model klaar om een vervolg te geven aan dit succes. De vernieuwde SEAT Leon arriveert in januari 2017 bij dealers. Bestellingen kunnen al vanaf eind van het jaar worden geplaatst.

Maar, wat vindt Dennis nu eigenlijk van dit model?

1.Het eerste aandachtspunt is het vernieuwde grote Multimediascherm, waar je eigenlijk niet omheen kunt. SEAT heeft zich volledig gericht op innovatie, zo is het hele scherm nu touchscreen, in plaats van allemaal knoppen aan de zijkant. Een grote verbetering, want het gebruiksgemak gaat flink omhoog!

2.Het tweede aandachtspunt of eigenlijk punten, zijn de nieuwe kleuren. Zoals ieder automerk zo mooi kan benoemen: ‘Desire Red, Mystery Blue en Boheme Purple’. Ikzelf mag in de ‘Desire Red’ variant rijden, deze kleur geeft de auto een hele frisse en sportieve uitstraling.

3.Het derde aandachtspunt is de nieuwe Xcellence lijn. Dit is een compleet nieuwe lijn die zich positioneert naast de ‘FR’ en zich richt op luxe. En tsja, wie wil dat nu niet, luxe? De Xcellence onderscheidt zich door onder andere de “Hotstamping Grill”, eigen velg Designs en Keyless entry/go.

4.Het laatste aandachtspunt is denk ik een favoriet van iedereen: de velgen. De nieuwe standaard velgen zijn sportief en erg dynamisch, compleet in stijl van de auto. Echter, de optionele velgen geven de auto een nog exclusievere look. Daar word ik nu blij van!

Ik kan niet wachten tot het nieuwe model in de showroom is. De nieuwe Leon heb ik al voor de eerste klanten mogen configureren en bestellen.
Mijn conclusie: een zeer geslaagde facelift!

 

Met vriendelijke groet,

 

Dennis Hoogstad