De SEAT Ateca is bijzonder goed ontvangen, want naast positieve reacties, enthousiaste verkopers en goede recensies van vele autobladen is de Ateca nu ook doorgedrongen tot de finale van AUTOBEST 2017. Daarmee behoort SEAT’s nieuwe SUV bij de laatste vijf auto’s die gaan strijden om de titel AUTOBEST 2017. De onderscheiding is één van de belangrijkste autoprijzen in Europa en wordt toegekend door een 31-koppige jury van Europese vakjournalisten.
De spanning neemt dus toe, en de trots van het behalen van de finale is groot.

De mooiste van Wittebrug
Hoe kun je nu het beste uitleggen waarom de auto in de finale thuishoort? Juist. Door de aller-aller mooiste (lees: volgebouwde) Ateca van Wittebrug te beschrijven. Wouter Schrama, verkoopspecialist bij Wittebrug Honselersdijk neemt deze taak graag op zich.

Wouter over de Ateca
Waarom ik deze Ateca de gaafste van allemaal vind? Omdat alle denkbare opties op deze auto zitten.
Het is een 2.0 TDI motor die maar liefst 190 pk levert! Ook is deze auto uitgerust met vierwielaandrijving.
De nieuwste technologieën zitten op deze auto, denk hierbij aan: Full-Led koplampen, Adaptive Cruise Control, Lane Assist, automatisch inparkeren en ga zo maar door. Ook is het mooi om te zien hoe deze auto tot in detail is afgewerkt. Er zit een groot panoramisch schuif/kanteldak in, lederen bekleding, elektrische achterklep, elektrisch wegklapbare trekhaak en nog veel meer. Het mooiste aan deze auto vind ik persoonlijk de combinatie van de 19 inch Exclusive bicolour velgen met de Nevada witte metallic lak. Ik nodig u dan ook van harte uit om deze auto zelf te komen bewonderen in onze showroom te Honselersdijk!

Tot snel!