Instappen en upgraden

Tot ruim € 4.375 
Business Intense voordeel

Wij zetten hem meteen voor u klaar!

Superveel extra’s en
maximaal voordeel

Wil je een rijk uitgeruste SEAT voor een goede prijs? Stap dan nu snel in één van de Business Intense uitvoeringen. Elke uitvoering is samengesteld om je van zoveel mogelijk luxe én voordeel te laten profiteren. Je krijgt namelijk extra veel korting op de opties, waardoor het totale voordeel oploopt tot € 4.375. Bekijk welke Business Intense uitvoering bij jou past en hoeveel je kunt besparen.

Mii

Tot  220 voordeel

Ateca

Tot € 2.520 voordeel

Ibiza

Tot  1.415 voordeel

Arona

Tot € 2.355 voordeel

Leon

Tot € 2.955 voordeel

Alhambra

Tot € 4.375 voordeel

Deze features kun je verwachten op een groot deel van de modellen.

Elke Business Intense uitvoering heeft zijn eigen unieke opties. Enkele voorbeelden kun je hieronder terugvinden.

8 inch navigatie systeem

Met het grote 8 inch navigatiesysteem, dat standaard is op élke Business Intense, rijd je niet alleen met alle gemak naar elke bestemming, maar koppel je ook je telefoon. Zo geniet je van je favoriete muziek en bel je met je favoriete contacten. Zo zijn zelfs de langste autoritten heel relaxed.

Draadloze telefoonlader

Nooit meer een lege telefoon dankzij de draadloze telefoonlader. Het speciale vlak vóór de versnellingspook is voorzien van QI technologie. Dit zorgt ervoor dat de telefoons die draadloos laden ondersteunen, automatisch worden opgeladen. De draadloze telefoonlader is standaard op verschillende Business Intense uitvoeringen van de Arona, Leon 5D, Leon ST en Ateca.

Lane Assist

Tijdens het autorijden moet je scherp blijven. Maar zelfs de beste bestuurders willen nog weleens over een wegmarkering rijden. Met Lane Assist op de Business Intense uitvoeringen van de Leon 5D/ST is dit verleden tijd. Jouw SEAT houdt zichzelf namelijk netjes tussen de lijntjes. Handig en veilig.

Park Assist

Met Park Assist, standaard op verschillende Ateca en Arona Business Intense modellen, wordt parkeren een eitje. Jij kiest het plekje, de auto stuurt hem er automatisch in. Heeft jouw favoriete Business Intense model geen Park Assist? Geen zorgen, ook dan parkeer je schadevrij in met de parkeersensoren en/of achteruitrijcamera.

Full LED koplampen

Zien en gezien worden. Dat doe je extra goed met de Full LED koplampen op verschillende Ateca en Alhambra Business Intense-uitvoeringen. De lichtbundel is extra groot waardoor de weg voor je maximaal verlicht is. 

{

Bij aankoop van een nieuwe SEAT krijgt u standaard 4 jaar garantie, Connected Car en SEAT Service. De Business Intense modellen zijn daarnaast per model voorzien van een unieke uitrusting en vol opties! Wij vertellen u graag meer over deze modellen.

Jeroen van der Voort
Manager SEAT Wittebrug

Plan je proefrit

 

i

Offerte aanvraag

 

Bel me terug

 

Disclaimer: Actie geldig zolang de voorraad strekt. Wijzigingen-, druk en zetfouten voorbehouden. Vraag ons naar de voorwaarden.