Elektrisch rijden

SEAT presenteert hun visie op elektrische mobiliteit in de vorm van de volledig elektrische Mii electric, el-Born en SEAT Minimó.

Modellen van de toekomst

SEAT: elektromobiliteit binnen én buiten de stad.

Mii electric

Nu te reserveren!

el Born

De eerste stap in het elektrische offensief.

Minimó

Micromobiliteit in dichtbevolkte, stedelijke gebieden.

Laadpaal thuis of op kantoor?

Heeft u een oprit of garage? Dan is de laadpaal zo geïnstalleerd. De op lange termijn meest voordelige (én meest handige) oplossing is een eigen laadpaal. U betaalt dan namelijk enkel het stroomtarief van uw energieleverancier.

SEAT el Born

De marktintroductie staat gepland voor 2020.

De SEAT el-Born concept car is de eerste stap in het elektrische offensief van SEAT. Het is de eerste SEAT die is ontworpen als een 100 procent elektrische auto. Met een praktisch bereik van 300 tot 420 kilometer dankzij de batterij van 58 kWh is dit model ook geschikt voor ritten buiten de stad.

SEAT Minimó

Met een volle accu brengt de SEAT Minimó zijn inzittenden honderd kilometer ver.

Met de SEAT Minimó zet SEAT tegelijkertijd een grote stap richting de micromobiliteit in dichtbevolkte, stedelijke gebieden. Deze kleine elektrische auto combineert de beste eigenschappen van een auto en een motorfiets. De SEAT Minimó biedt het comfort en veiligheid van een auto en de wendbaarheid en mogelijkheid om gemakkelijk in de stad te kunnen parkeren waar normaal alleen motorrijders van profiteren. Dankzij een slim ontwerp van SEAT is het accupakket in seconden te vervangen door een opgeladen exemplaar.