SEAT Ateca

Vanaf €28.950 Rijklaar

€1.000 extra inruilvoordeel (t/m 30 april)

Private lease vanaf €479 per maand

Private lease kosteloos te beëindigen bij onvrijwillige werkeloosheid

Financiering vanaf €339 per maand

Operational lease vanaf €453 excl. BTW per maand*

Bijtelling vanaf €191 per maand

4 jaar garantie

Hoera! wij mogen u weer (op afspraak) in onze showrooms ontvangen.

Design evolutie

De SEAT Ateca, vernoemd naar de Spaanse deelstaat Aragón, is onze eerste en meest populaire SUV. En nu is hij in een nieuw jasje gestoken. De SUV krijgt nog meer karakter. Nieuwe looks. Nieuwe tech. Nieuwe charmes. Ontdek de evolutie in interieur en design.

Vanaf

€28.950

Rijklaar

Private lease vanaf

€479

per maand

Financial lease vanaf

€339

per maand

Next level veiligheid

De Ateca is niet alleen optisch vernieuwd. De vernieuwde SUV combineert veiligheid met comfort. Dankzij standaard rij-assistentiesystemen zoals Predictive Adaptive Cruise Control, Pre-Crash Assist en Emergency Assist is de Ateca één van de veiligste en meest comfortabele auto’s in zijn klasse. Wilt u nog meer? Dan kunt u optioneel kiezen voor een verwarmd stuurwiel en een verwarmbare en hittereflecterende voorruit.

Design evolutie

De SEAT Ateca, vernoemd naar de Spaanse deelstaat Aragón, is onze eerste en meest populaire SUV. En nu is hij in een nieuw jasje gestoken. De SUV krijgt nog meer karakter. Nieuwe looks. Nieuwe tech. Nieuwe charmes. Ontdek de evolutie in interieur en design.

Nieuwe designtaal

Een zelfverzekerd front, forsere bumpers. Aan sportiviteit geen gebrek.

100% LED

Standaard Full-LED verlichting en LED achterlichten met dynamische richtingsaanwijzers.

 

Interieur evolutie

Bij een vernieuwd exterieur, hoort een vernieuwd interieur: nieuwe bekleding, een nieuw multifunctioneel stuur en een nieuw infotainmentsysteem.

Binnen handbereik

Alles bij de hand dankzij het nieuwe generatie infotainment systeem met 9.2 inch touchscreen.

{

De prijs van de nieuwe Ateca is nu bekend. Ik heb de prijslijst voor u online gezet zodat u alvast kunt kiezen welke opties u graag op uw nieuwe auto wilt hebben. Zien wij uw offerte aanvraag binnenkort tegemoet?

Esmee van Eck
Wittebrug SEAT

Disclaimer: Totaalprijs is inclusief btw, bpm, rijklaarmaakkosten, recyclingbijdrage en leges. Wijzigingen, druk- en zetfouten voorbehouden. Getoonde afbeeldingen kunnen meeruitvoeringen bevatten.
* SEAT Private Lease wordt onder de voorwaarden van het Keurmerk Private Lease aangeboden door SEAT Financial Services, handelsnaam van Volkswagen Leasing B.V., ingeschreven in het handelsregister onder nummer 20073305. Vanaf tarieven zijn o.b.v. private lease inclusief BTW, bij 48 maanden, 10.000 km per jaar, € 500 eigen risico Brandstof is niet inbegrepen. Na jaar 1 bedraagt de tussentijdse opzegvergoeding maximaal 40% van de resterende leasetermijnen. Aanbod geldig zolang de voorraad strekt. Toetsing en registratie bij BKR te Tiel. Financial lease op basis van 36 maanden contractduur. Operational lease op basis van 48 maanden contractduur en 10.000km. per jaar.


Gemiddeld brandstofverbruik: tussen 4,8 en 4,9 l/100km Gemiddelde CO2 emissie: tussen 969 en 97 g/km