De nieuwe SEAT Ateca

 

Te bestellen va week 35

Design evolutie

De SEAT Ateca, vernoemd naar de Spaanse deelstaat Aragón, is onze eerste en meest populaire SUV. En nu is hij in een nieuw jasje gestoken. De SUV krijgt nog meer karakter. Nieuwe looks. Nieuwe tech. Nieuwe charmes. Ontdek de evolutie in interieur en design.

Next level veiligheid

De Ateca is niet alleen optisch vernieuwd. De vernieuwde SUV combineert veiligheid met comfort. Dankzij standaard rij-assistentiesystemen zoals Predictive Adaptive Cruise Control, Pre-Crash Assist en Emergency Assist is de Ateca één van de veiligste en meest comfortabele auto’s in zijn klasse. Wilt u nog meer? Dan kunt u optioneel kiezen voor een verwarmd stuurwiel en een verwarmbare en hittereflecterende voorruit.

Nieuwe designtaal

Een zelfverzekerd front, forsere bumpers. Aan sportiteit geen gebrek.

100% LED

Standaard Full-LED verlichting en LED achterlichten met dynamische richtingsaanwijzers.

 

Interieur evolutie

Bij een vernieuwd exterieur, hoort een vernieuwd interieur: nieuwe bekleding, een nieuw multifunctioneel stuur en een nieuw infotainmentsysteem.

Binnen handbereik

Alles bij de hand dankzij het nieuwe generatie infotainment systeem met 9.2 inch touchscreen.

{

In augustus wordt er meer informatie over de prijzen en uitvoeringen bekend gemaakt, in september is de vernieuwde Ateca te zien én proefrijden bij Wittebrug. Wilt u als allereerste de prijzen inzien of een proefrit inplannen? Laat het ons weten via de ‘houd mij op de hoogte’ knop.

Esmee van Eck
Wittebrug SEAT

l

Houd me op de hoogte

 
Disclaimer: Totaalprijs is inclusief btw, bpm, rijklaarmaakkosten, recyclingbijdrage en leges. Wijzigingen, druk- en zetfouten voorbehouden. Getoonde afbeeldingen kunnen meeruitvoeringen bevatten.
* SEAT Private Lease wordt onder de voorwaarden van het Keurmerk Private Lease aangeboden door SEAT Financial Services, handelsnaam van Volkswagen Leasing B.V., ingeschreven in het handelsregister onder nummer 20073305. Vanaf tarieven zijn o.b.v. private lease inclusief BTW, bij 48 maanden, 10.000 km per jaar, € 500 eigen risico Brandstof is niet inbegrepen. Na jaar 1 bedraagt de tussentijdse opzegvergoeding maximaal 40% van de resterende leasetermijnen. Aanbod geldig zolang de voorraad strekt. Toetsing en registratie bij BKR te Tiel.
Gemiddeld brandstofverbruik: tussen 4,8 en 4,9 l/100km Gemiddelde CO2 emissie: tussen 969 en 97 g/km