De nieuwe SEAT Ateca

Nu te bestellen

Vanaf €33.900 Rijklaar

Private lease vanaf €545 per maand

Bijtelling vanaf €226 per maand

Financial lease vanaf €339 per maand

4 jaar garantie

Business Intense actie

Gratis upgrade ter waarde van

maximaal €3.516

Z

Navigatie met 9,2" touchscreen

Z

Achteruitrijcamera

Z

Parkeersensoren en Park Assist

Z

Donker getinte ruiten achter

Design evolutie

De SEAT Ateca, vernoemd naar de Spaanse deelstaat Aragón, is onze eerste en meest populaire SUV. En nu is hij in een nieuw jasje gestoken. De SUV krijgt nog meer karakter. Nieuwe looks. Nieuwe tech. Nieuwe charmes. Ontdek de evolutie in interieur en design.

Vanaf

€33.900

Rijklaar

Download hier

de prijslijst

 

Private lease vanaf

€545

per maand

Next level veiligheid

De Ateca is niet alleen optisch vernieuwd. De vernieuwde SUV combineert veiligheid met comfort. Dankzij standaard rij-assistentiesystemen zoals Predictive Adaptive Cruise Control, Pre-Crash Assist en Emergency Assist is de Ateca één van de veiligste en meest comfortabele auto’s in zijn klasse. Wilt u nog meer? Dan kunt u optioneel kiezen voor een verwarmd stuurwiel en een verwarmbare en hittereflecterende voorruit.

Design evolutie

De SEAT Ateca, vernoemd naar de Spaanse deelstaat Aragón, is onze eerste en meest populaire SUV. En nu is hij in een nieuw jasje gestoken. De SUV krijgt nog meer karakter. Nieuwe looks. Nieuwe tech. Nieuwe charmes. Ontdek de evolutie in interieur en design.

Nieuwe designtaal

Een zelfverzekerd front, forsere bumpers. Aan sportiviteit geen gebrek.

100% LED

Standaard Full-LED verlichting en LED achterlichten met dynamische richtingsaanwijzers.

 

Interieur evolutie

Bij een vernieuwd exterieur, hoort een vernieuwd interieur: nieuwe bekleding, een nieuw multifunctioneel stuur en een nieuw infotainmentsysteem.

Binnen handbereik

Alles bij de hand dankzij het nieuwe generatie infotainment systeem met 9.2 inch touchscreen.

{

De prijs van de nieuwe Ateca is nu bekend. Ik heb de prijslijst voor u online gezet zodat u alvast kunt kiezen welke opties u graag op uw nieuwe auto wilt hebben. Zien wij uw offerte aanvraag binnenkort tegemoet?

Esmee van Eck
Wittebrug SEAT

l

Houd me op de hoogte

 
Disclaimer: Totaalprijs is inclusief btw, bpm, rijklaarmaakkosten, recyclingbijdrage en leges. Wijzigingen, druk- en zetfouten voorbehouden. Getoonde afbeeldingen kunnen meeruitvoeringen bevatten.
* SEAT Private Lease wordt onder de voorwaarden van het Keurmerk Private Lease aangeboden door SEAT Financial Services, handelsnaam van Volkswagen Leasing B.V., ingeschreven in het handelsregister onder nummer 20073305. Vanaf tarieven zijn o.b.v. private lease inclusief BTW, bij 48 maanden, 10.000 km per jaar, € 500 eigen risico Brandstof is niet inbegrepen. Na jaar 1 bedraagt de tussentijdse opzegvergoeding maximaal 40% van de resterende leasetermijnen. Aanbod geldig zolang de voorraad strekt. Toetsing en registratie bij BKR te Tiel.
Gemiddeld brandstofverbruik: tussen 4,8 en 4,9 l/100km Gemiddelde CO2 emissie: tussen 969 en 97 g/km