SEAT LEON Sportstourer

Vanaf €26.950 Rijklaar

Private lease vanaf €399 per maand

Private lease kosteloos te beëindigen bij onvrijwillige werkeloosheid

Financiering vanaf €249 per maand

Operational lease vanaf €415 excl. BTW per maand*

Bijtelling vanaf €178 per maand

Upgrade naar Style Business Intense €250. Uw voordeel maximaal €2.410

4 jaar garantie

Hoera! wij mogen u weer (op afspraak) in onze showrooms ontvangen.

Ruimte voor alle plannen

De vernieuwde en ruime SEAT Leon Sportstourer. Genoeg plaats voor vrienden of je gezin. En met de tweede rij stoelen plat, vergroot je de bagageruimte tot wel 1600 liter. Dus waarom niet even surfen na je werk?

Maak je leven weer spannend – stap in de nieuwe wereld van de Leon Sportstourer

Vanaf

€26.950

Rijklaar

Private lease vanaf

€399

per maand

Financial lease vanaf

€249

per maand

Nieuwe SEAT Leon

De nieuwe Leon en Leon Sportstourer zijn geen doorsnee auto’s. Met een breed motorenaabod, inclusief hybride, is er keuze voor iedereen. Maak uw leven weer spannend – stap in de wereld van de nieuwe SEAT Leon.

Eén groot achterlicht

Twee achterlichten? Dat is ouderwets. Ga voor één groot LED-achterlicht.

Stay connected

Alles moet tegenwoordig ‘connected’ zijn. De nieuwe Leon is onze eerste auto die volledig connected is.

Nieuwe verlichting

Een nieuw tijdperk is aangebroken. De vierde generatie Leon maakt zowel van binnen als buiten gebruik van geavanceerde lichttechnologie.

Curves in all the right places

Dag middenmoot, hallo opvaller. Met de nieuwe Leon weet u zeker dat alle ogen op u gericht zijn. Het design is uitgesproken, met een perfecte mix van scherpe en ronde lijnen. Vorm en functie gaan bovendien uitstekend samen: met zijn gestroomlijnde body zorgt hij voor optimale efficiëntie.

De nieuwe Leon in beeld

Veilig rijden is bij ons geen luxe, maar de standaard. De nieuwe Leon zit vol met allerlei intelligente assistentiesystemen. Geavanceerde slimme technologieën scannen de omgeving en komen zo nodig automatisch in actie. Zo maken ze de nieuwe Leon tot de veiligste SEAT ooit.
{
Het motorenaanbod van de nieuwe Leon is breder dan ooit. Naast uitvoeringen met benzine- (TSI) en dieselmotoren (TDI) wordt de Leon ook leverbaar met twee hybridevarianten: eTSI en eHybrid.

Jeroen van der Voort
Wittebrug SEAT

l

Houd me op de hoogte

 

 Disclaimer: Totaalprijs is inclusief btw, bpm, rijklaarmaakkosten, recyclingbijdrage en leges. Wijzigingen, druk- en zetfouten voorbehouden. Getoonde afbeeldingen kunnen meeruitvoeringen bevatten.
* SEAT Private Lease wordt onder de voorwaarden van het Keurmerk Private Lease aangeboden door SEAT Financial Services, handelsnaam van Volkswagen Leasing B.V., ingeschreven in het handelsregister onder nummer 20073305. Vanaf tarieven zijn o.b.v. private lease inclusief BTW, bij 48 maanden, 10.000 km per jaar, € 500 eigen risico Brandstof is niet inbegrepen. Na jaar 1 bedraagt de tussentijdse opzegvergoeding maximaal 40% van de resterende leasetermijnen. Aanbod geldig zolang de voorraad strekt. Toetsing en registratie bij BKR te Tiel. Financial lease op basis van 36 maanden contractduur. Operational lease op basis van 48 maanden contractduur en 10.000km. per jaar.


Gemiddeld brandstofverbruik: tussen 4,8 en 4,9 l/100km Gemiddelde CO2 emissie: tussen 969 en 97 g/km