De nieuwe SEAT LEON Sportstourer

Vanaf €25.695 Rijklaar

Private lease vanaf €369 per maand

€750 extra inruil voor uw huidige auto

Bijtelling vanaf €170 per maand

Financial lease vanaf €249 per maand

4 jaar garantie

Ruimte voor alle plannen

De vernieuwde en ruime SEAT Leon Sportstourer. Genoeg plaats voor vrienden of je gezin. En met de tweede rij stoelen plat, vergroot je de bagageruimte tot wel 1600 liter. Dus waarom niet even surfen na je werk?

Maak je leven weer spannend – stap in de nieuwe wereld van de Leon Sportstourer

De nieuwe LEON Sportstourer

Vanaf

€25.695

Rijklaar

Tijdelijk tot

€750

extra inruil op Launch editions

Vanaf

€369p/m*

Private lease

Nieuwe SEAT Leon

De nieuwe Leon en Leon Sportstourer zijn geen doorsnee auto’s. Met een breed motorenaabod, inclusief hybride, is er keuze voor iedereen. Maak uw leven weer spannend – stap in de wereld van de nieuwe SEAT Leon.

Eén groot achterlicht

Twee achterlichten? Dat is ouderwets. Ga voor één groot LED-achterlicht.

Stay connected

Alles moet tegenwoordig ‘connected’ zijn. De nieuwe Leon is onze eerste auto die volledig connected is.

Nieuwe verlichting

Een nieuw tijdperk is aangebroken. De vierde generatie Leon maakt zowel van binnen als buiten gebruik van geavanceerde lichttechnologie.

Curves in all the right places

Dag middenmoot, hallo opvaller. Met de nieuwe Leon weet u zeker dat alle ogen op u gericht zijn. Het design is uitgesproken, met een perfecte mix van scherpe en ronde lijnen. Vorm en functie gaan bovendien uitstekend samen: met zijn gestroomlijnde body zorgt hij voor optimale efficiëntie.

De nieuwe Leon in beeld

Veilig rijden is bij ons geen luxe, maar de standaard. De nieuwe Leon zit vol met allerlei intelligente assistentiesystemen. Geavanceerde slimme technologieën scannen de omgeving en komen zo nodig automatisch in actie. Zo maken ze de nieuwe Leon tot de veiligste SEAT ooit.
{
Het motorenaanbod van de nieuwe Leon is breder dan ooit. Naast uitvoeringen met benzine- (TSI) en dieselmotoren (TDI) wordt de Leon ook leverbaar met twee hybridevarianten: eTSI en eHybrid.

Jeroen van der Voort
Wittebrug SEAT

l

Houd me op de hoogte