Vanaf €30.525 Rijklaar

€750 extra inruil voor uw huidige auto

Bijtelling va.€203 pm

Nieuwe SEAT Leon

De nieuwe Leon en Leon Sportstourer zijn geen doorsnee auto’s. Met een breed motorenaabod, inclusief hybride, is er keuze voor iedereen. Maak je leven weer spannend – stap in de wereld van de nieuwe SEAT Leon.

Eén groot achterlicht

Twee achterlichten? Dat is ouderwets. Ga voor één groot LED-achterlicht.

Stay connected

Alles moet tegenwoordig ‘connected’ zijn. De nieuwe Leon is onze eerste auto die volledig connected is.

Nieuwe verlichting

Een nieuw tijdperk is aangebroken. De vierde generatie Leon maakt zowel van binnen als buiten gebruik van geavanceerde lichttechnologie.

Curves in all the right places

Dag middenmoot, hallo opvaller. Met de nieuwe Leon weet je zeker dat alle ogen op jou gericht zijn. Het design is uitgesproken, met een perfecte mix van scherpe en ronde lijnen. Vorm en functie gaan bovendien uitstekend samen: met zijn gestroomlijnde body zorgt hij voor optimale efficiëntie.

De nieuwe Leon in beeld

Veilig rijden is bij ons geen luxe, maar de standaard. De nieuwe Leon zit vol met allerlei intelligente assistentiesystemen. Geavanceerde slimme technologieën scannen de omgeving en komen zo nodig automatisch in actie. Zo maken ze de nieuwe Leon tot de veiligste SEAT ooit.
{
Het motorenaanbod van de nieuwe Leon is breder dan ooit. Naast uitvoeringen met benzine- (TSI) en dieselmotoren (TDI) wordt de Leon ook leverbaar met twee hybridevarianten: eTSI en eHybrid.

Jeroen van der Voort
Wittebrug SEAT

l

Houd me op de hoogte