SEAT LEON

Vanaf €25.750 Rijklaar

Private lease vanaf €379 per maand

Private lease kosteloos te beëindigen bij onvrijwillige werkeloosheid

Financiering vanaf €239 per maand

Operational lease vanaf €389 excl. BTW per maand*

Bijtelling vanaf €169 per maand

Upgrade naar Style Business Intense €250. Uw voordeel maximaal €2.410

4 jaar garantie

Hoera! wij mogen u weer (op afspraak) in onze showrooms ontvangen.

Born in the sun

De vierde generatie SEAT Leon. Een auto die niet voor de veilige, maar voor de gedurfde weg gaat. En dat straalt ‘ie ook uit. Strak design. Sportieve wegligging. Interactiever dan ooit. Nee, doorsnee kun je de nieuwe Leon 5-deurs zeker niet noemen. En met een breed aanbod aan motoren, zoals benzine- en dieselmotoren en later dit jaar ook een hybride, is voor iedereen wat wils.

Weg met grijs. Kies voor kleur, met de nieuwe SEAT Leon.

Vanaf

€25.750

Rijklaar

Private lease vanaf

€379

per maand

Financial lease vanaf

€239

per maand

Nieuwe SEAT Leon

De nieuwe Leon en Leon Sportstourer zijn geen doorsnee auto’s. Met een breed motorenaabod, inclusief hybride, is er keuze voor iedereen. Maak uw leven weer spannend – stap in de wereld van de nieuwe SEAT Leon.

Eén groot achterlicht

Twee achterlichten? Dat is ouderwets. Ga voor één groot LED-achterlicht.

Stay connected

Alles moet tegenwoordig ‘connected’ zijn. De nieuwe Leon is onze eerste auto die volledig connected is.

Nieuwe verlichting

Een nieuw tijdperk is aangebroken. De vierde generatie Leon maakt zowel van binnen als buiten gebruik van geavanceerde lichttechnologie.

Curves in all the right places

Dag middenmoot, hallo opvaller. Met de nieuwe Leon weet u zeker dat alle ogen op u gericht zijn. Het design is uitgesproken, met een perfecte mix van scherpe en ronde lijnen. Vorm en functie gaan bovendien uitstekend samen: met zijn gestroomlijnde body zorgt hij voor optimale efficiëntie.

De nieuwe Leon in beeld

Veilig rijden is bij ons geen luxe, maar de standaard. De nieuwe Leon zit vol met allerlei intelligente assistentiesystemen. Geavanceerde slimme technologieën scannen de omgeving en komen zo nodig automatisch in actie. Zo maken ze de nieuwe Leon tot de veiligste SEAT ooit.
{
Het motorenaanbod van de nieuwe Leon is breder dan ooit. Naast uitvoeringen met benzine- (TSI) en dieselmotoren (TDI) wordt de Leon ook leverbaar met twee hybridevarianten: eTSI en eHybrid.

Jeroen van der Voort
Wittebrug SEAT

l

Houd me op de hoogte

 

Disclaimer: Totaalprijs is inclusief btw, bpm, rijklaarmaakkosten, recyclingbijdrage en leges. Wijzigingen, druk- en zetfouten voorbehouden. Getoonde afbeeldingen kunnen meeruitvoeringen bevatten.
* SEAT Private Lease wordt onder de voorwaarden van het Keurmerk Private Lease aangeboden door SEAT Financial Services, handelsnaam van Volkswagen Leasing B.V., ingeschreven in het handelsregister onder nummer 20073305. Vanaf tarieven zijn o.b.v. private lease inclusief BTW, bij 48 maanden, 10.000 km per jaar, € 500 eigen risico Brandstof is niet inbegrepen. Na jaar 1 bedraagt de tussentijdse opzegvergoeding maximaal 40% van de resterende leasetermijnen. Aanbod geldig zolang de voorraad strekt. Toetsing en registratie bij BKR te Tiel. Financial lease op basis van 36 maanden contractduur. Operational lease op basis van 48 maanden contractduur en 10.000km. per jaar.


Gemiddeld brandstofverbruik: tussen 4,8 en 4,9 l/100km Gemiddelde CO2 emissie: tussen 969 en 97 g/km