SEAT Tarraco FR PHEV

De Tarraco FR PHEV is de eerste plug-in hybride van SEAT en gelijk de meest krachtige én zuinige.

Verwacht 2020

Tarraco FR PHEV in het kort

De 1.4 TSI is gekoppeld aan een 85 kW sterke elektromotor. Met een gecombineerd vermogen van 245 pk en 400 nm koppel kom je niks tekort. Ook niet in uitrusting.

FR design

De Tarraco FR PHEV onderscheid zich door middel van FR design bumpers en een sportieve grille. Ook prijkt er trots een FR logo op de achterklep.

Wielkasten

De Tarraco FR PHEV heeft bredere wielkasten, door middel van kunststof wielbogen. Deze zorgen niet alleen voor een sportiever gevoel, maar benadrukken ook de robuustheid.

Laden

Als Plug-in Hybrid Electric Vehicle (PHEV) kan de Tarraco FR PHEV opgeladen worden door middel van een stekker.

SEAT Tarraco

De FR-design bumpers, brede wielkasten en 19 inch velgen zorgen voor een sportief uiterlijk. In het interieur zijn onder andere elektrisch verstelbare sportstoelen (met memoryfunctie voor de bestuurder), een 9.2 inch touchscreen en een multifunctioneel sport stuurwiel te vinden. In september wordt de Tarraco FR PHEV onthuld op de IAA in Frankfurt, in de loop van 2020 start de productie.

Laadpaal thuis of op kantoor?

Heeft u een oprit of garage? Dan is de laadpaal zo geïnstalleerd. De op lange termijn meest voordelige (én meest handige) oplossing is een eigen laadpaal. U betaalt dan namelijk enkel het stroomtarief van uw energieleverancier.

Tarraco FR PHEV in beeld

Deze efficiënte Tarraco brengt je het beste van twee werelden; de enorme zee aan ruimte die je gewend bent van de Tarraco, en de kracht en milieuvriendelijkheid die gepaard gaan met elektrisch en hybride rijden.
{
Het standaard Virtual Cockpit prijkt achter het sporstuurwiel. Dit digitale instrumentenpaneel kun je geheel naar wens instellen.

Jeroen van der Voort
Wittebrug SEAT

l

Houd me op de hoogte