SEAT Tarraco FR PHEV

De Tarraco FR PHEV is de eerste plug-in hybride van SEAT en gelijk de meest krachtige én zuinige.

 

Vanaf €44.650 Rijklaar

Netto bijtelling vanaf €297 pm

Elektrisch actieradius tot 48 km

Gecombineerd actieradius tot 780 km

Verbruik Ø 1,8 tot 1,9 l/100km

¡Hola, wij zetten de auto voor je klaar.

Hoera! wij mogen u weer (op afspraak) in onze showrooms ontvangen.

Tarraco FR PHEV in het kort

De 1.4 TSI is gekoppeld aan een 85 kW sterke elektromotor. Met een gecombineerd vermogen van 245 pk en 400 nm koppel kom je niks tekort. Ook niet in uitrusting.

FR design

De Tarraco FR PHEV onderscheid zich door middel van FR design bumpers en een sportieve grille. Ook prijkt er trots een FR logo op de achterklep.

Wielkasten

De Tarraco FR PHEV heeft bredere wielkasten, door middel van kunststof wielbogen. Deze zorgen niet alleen voor een sportiever gevoel, maar benadrukken ook de robuustheid.

Laden

Als Plug-in Hybrid Electric Vehicle (PHEV) kan de Tarraco FR PHEV opgeladen worden door middel van een stekker.

SEAT Tarraco

De FR-design bumpers, brede wielkasten en 19 inch velgen zorgen voor een sportief uiterlijk. In het interieur zijn onder andere elektrisch verstelbare sportstoelen (met memoryfunctie voor de bestuurder), een 9.2 inch touchscreen en een multifunctioneel sport stuurwiel te vinden. 

Tarraco FR PHEV in beeld

Deze efficiënte Tarraco brengt je het beste van twee werelden; de enorme zee aan ruimte die je gewend bent van de Tarraco en de kracht en milieuvriendelijkheid die gepaard gaan met elektrisch en hybride rijden.

{
Het standaard Virtual Cockpit prijkt achter het sporstuurwiel. Dit digitale instrumentenpaneel kun je geheel naar wens instellen.

Jeroen van der Voort
Wittebrug SEAT

Plan je proefrit

 
i

Offerte aanvraag

 

Bel me terug