Maak direct online een werkplaatsafspraak

Airco service

Aircoservice

Service aan uw airco is van belang .Door zeer kleine lekkages in de leidingen, slangetjes en koppelingen in het aircosysteem, kan je airco het (zeer vluchtige) koudemiddel verliezen. En dat gaat ten koste van de koelcapaciteit. Tijdens de Airco onderhoudsbeurt, inclusief Aircocheck, inspecteren we het aircosysteem en vullen we het volledig af.

APK

Iedere auto moet verplicht de algemene periodieke keuring (APK) ondergaan. Tijdens een APK kijkt een APK-keurmeester alle zaken na die ervoor zorgen dat je zo veilig en milieuvriendelijk mogelijk rondrijdt.

APK
Bandenservice

Bandenservice

Elke SEAT(-rijder) vereist een type band die het beste past bij de auto én de tijd van het jaar. Onze service adviseurs staan voor je klaar met het beste advies!

Checks

Bij Wittebrug ben je van harte welkom je SEAT te laten controleren. Wij hebben continu checks, zoals de Aircocheck en de Welkomstcheck voor een SEAT die niet bij een SEAT-dealer is gekocht. Daarnaast hebben wij seizoen checks, zoals de Wintercheck en de Zomercheck. Zo weet je altijd de staat van je auto.

Checks
Club SEAT

Club SEAT

ALS SEAT RIJDER HEB JE EXTRA VOORDEEL

Club SEAT staat voor voordeel, kortingen en speciale evenementen voor alle SEAT-rijders in Nederland. Doe er dus je voordeel mee!

Drive In

SEAT Drive In, een handig serviceabonnement waarmee u voor de APK en kleine klussen aan uw SEAT gewoon even bij Wittebrug langs rijdt. Denk hierbij aan een lampje vervangen of olie bijvullen. Het zijn geen grote klussen, maar u moet er maar net de tijd of de handigheid voor hebben. Wij bij Wittebrug doen dit graag voor u.

SEAT Drive In abonnement
Garantiespecialist Max de Vries

Garantie

Garantie is een serieuze zaak. U verdient een goede belangenbehartiger. En die hebben wij voor u. Max de Vries van Wittebrug is in 2016 uitgeroepen tot een van de beste 3 garantiespecialisten van het jaar. U bent bij Max dus in goede handen om uw SEAT-garantiezaken te behartigen.

Mobiliteitsservice

Vanaf de aflevering van uw nieuwe SEAT kunt u gedurende een periode van 2 jaar, profiteren van de gratis SEAT Mobiliteitsservice. Die helpt u bij pech snel weer op weg, 24 uur per dag en in bijna heel Europa. Deze hulpverlening kost u niets.

Onderhoud en reparatie

Onderhoud en reparatie

Geen onverwachte kosten bekijk nu de onderhoudsprijzen

Schadeherstel

Een ongeluk en dus ook autoschade zit in een klein hoekje. Medeweggebruikers, opspattende stenen en weersomstandigheden kunnen veel schade veroorzaken. Een SEAT Schadeherstelbedrijf biedt de zekerheid dat jouw auto na de reparatie weer als nieuw is. Met het SEAT schadenummer op zak ben je altijd zeker van hulp.

schadeherstel
SEAT Service app

SEAT Service app

SEAT heeft een handige service app gemaakt die u snel inzicht geeft in wat u kunt doen bij bijvoorbeeld pech onderweg. Brandt er een waarschuwingslampje? In één oogopslag weet u wat wijsheid is: doorrijden of de SEAT-dealer bellen.

Maak direct online een werkplaatsafspraak